ACS Speranța/Viitorul Ungheni, între primele 4 echipe din România la Juniori „A"

Distribuie pe:

Formația ACS Speranța / Viitorul Ungheni a obținut calificarea la Turneul Final de fotbal destinat Juniorilor „A". Pe terenul din Ungheni, elevii antrenorilor Varro Șandor și Eduard Bota s-au impus cu scorul de 2-1 în fața echipei Chindia Târgoviște, în ultimul meci din cadrul Grupei C de calificare a Turneului Semifinal. Golurile formației Speranța / Viitorul Ungheni au fost marcate de Rareș Ruja (minutul 30) și Alexandru Pavel (minutul 77).

„Echipa merită toate felicitările. Formația a ajuns între primele patru echipe din țară. Am câștigat și acest ultim joc numai și numai pe teren. Băieții au depus un efort foarte mare. Săptămâna viitoare va avea loc turneul final. Noi ne vom pregăti pentru acest turneu, însă spun eu că și locul patru este o performanță pentru clubul nostru, la care a contribuit și inimosul nostru sponsor domnul Szasz Mihaly", a declarat Varro Șandor, antrenorul principal al echipei ACS Speranța / Viitorul Ungheni.

„Suntem extrem de fericiți pentru că ne-am calificat între cele mai galonate formații din România, primele patru. Este o muncă de un an de zile, iar acum culegem roadele. Repet, suntem extrem de fericiți. Mulțumesc lui Dumnezeu că am fost sănătoși și am putut duce misiunea de a ne clasa între primele 4 echipe din țară și îi felicit pe toți jucătorii, staff-ul tehnic, conducerea, sponsorii. Ne-am gândit la titlu imediat după câștigarea seriei, și, nu vreau să par lipsit de modestie, însă cred că acești băieți pot să facă o performanță unică în județul Mureș, câștigarea titlului național", a afirmat Edi Bota, președintele clubului „Speranța" Târgu-Mureș.

În urma acestei victorii, Speranța/Viitorul Ungheni a acumulat 7 puncte și a încheiat grupa pe locul I. În celălalt meci al Grupei C, pe terenul comunal din Miercurea Nirajului, formația Universitatea Cluj a învins cu 2-0 echipa LPS Roman. Turneul final va avea loc la Centrul de Fotbal al FRF. Pe 16 mai 2015, sunt programate semifinalele, iar pe 17 mai 2015, finalele.

 

Lasă un comentariu