Praznicul Sfinților Împărați Constantin și Elena și Ziua Poliției Locale

Distribuie pe:

Data de 21 mai 2015 va rămâne în istoria biografică a municipiului Reghin prin marcarea a nu mai puțin de patru evenimente de importanță culturală, religioasă, istorică și socială. Ziua Înălțării coincide în acest an cu Praznicul Sfinților Împărați Constantin și Elena considerați și protectorii polițiștilor locali. Cu acest prilej, lucrătorii serviciului reghinean, aflat în subordinea Primăriei, au fost și mai aproape de cetățeni. Prin gestul de a oferi flori, doamnelor și domnișoarelor aflate în „Piața de Joi" a municipiului, oamenii legii au dorit să consolideze imaginea pe care o are instituția în sânul comunității, sfătuindu-i totodată pe cetățeni să păstreze curățenia și ordinea publică.

Primarul reghinean, ec. Maria Precup, a ținut să adreseze un mesaj de felicitare lucrătorilor Serviciului Poliției Locale:

„… Dați-mi voie să-i felicit pe colegii noștri reprezentanți ai Poliției Locale, cărora vreau să le mulțumesc pentru munca și efortul lor depus zi de zi, pentru siguranța noastră și a cetățenilor."

Serviciul de Poliție Locală Reghin a luat ființă în anul 2012, ca organ al administrației publice locale, cu un rol important în apărarea societății românești, a climatului de ordine și siguranță publică.

 

 

Lasă un comentariu