Invitaţie la Concursul „Treasure Hunt" - „Vânătoarea de comori" 2015 - Ediţia a II-a -

Distribuie pe:

Cu multă bucurie şi emoţie în suflete lansăm invitaţia pentru a doua ediţie a concursului de limba engleză „TREASURE HUNT" - „VÂNĂTOAREA DE COMORI", organizat la Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu" din Tg.-Mureş, str. Cutezanţei nr. 51, de prof. Gabriela Şandru, pe data de 6 iunie 2015, ora 10, în cadrul Cercului Pedagogic al profesorilor de limbă engleză din gimnaziu, zona Mureş.

Concursul se adresează elevilor ciclului gimnazial şi presupune, pe lângă vânătoarea propriu-zisă de „comori", activităţi de team building (de consolidare a grupului şi de lucru în echipă), de valorificare a competenţelor de limba engleză şi a aptitudinilor regizorale / actoriceşti, de stimulare a creativităţii şi a stimei de sine, de formare a unor atitudini şi comportamente pozitive.

Fiecare din cele 11 şcoli înscrise din zona Mureş participă cu o selecţionată proprie formată din 8 elevi din clasele V-VII. Concursul se va desfăşura pe durata a 2 ore. Elevii vor primi indicii în limba engleză care îi vor trimite într-o vânătoare de alte indicii în perimetrul şcolii până la aflarea comorii: plicul ce conţine sarcina de lucru (prezentarea unui joc de rol pe o temă dată / cu cuvinte date în faţa juriului). Juriul este format din profesori şi foşti elevi ai şcolii noastre. Estimăm participarea a circa 100 de copii la această activitate.

Mai multe informaţii găsiţi

la această adresă: https://tudor20treasurehunt.wordpress.com/

Vă aşteptăm cu drag!

Lasă un comentariu