SE REABILITEAZĂ ŞI MODERNIZEAZĂ STRĂZILE GURGHIULUI, GĂRII ŞI DEDRADULUI, DIN REGHIN, PRIN FONDURI EUROPENE

Distribuie pe:

Joi, 11 iunie 2015, la sediul Primăriei municipiului Reghin, s-a semnat contractul de executare a lucrărilor de reabilitare a 5,1 km de drum. Este vorba despre primul contract de lucrări de infrastructură pe drumurile reghinene finanţat din fonduri europene. Investiţia se referă la reabilitarea şi modernizarea străzilor Gurghiului, Gării şi Dedradului. Termenul de execuţie este 31 decembrie 2015, potrivit primarului municipiului Reghin, ec. Maria Precup.

„Este un eveniment pe care îl aşteptăm demult şi mă bucur că am putut semna contractul. Până în 31 decembrie trebuie să fie terminate toate lucrările, altfel se pierd sursele de finanţare nedecontate. (…) Datorită colaborării bune cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională - ADR, Centru Alba Iulia, am reuşit să fim beneficiarii acestor finanţări. (…) Rog cetăţenii să aibă înţelegere că va fi un disconfort atât pentru locuitorii zonelor, cât şi pentru cei care tranzitează, deoarece străzile vor deveni un şantier şi se va circula parţial, pe un singur tronson de drum, în timpul lucrărilor."

La cele trei străzi, Gurghiului, Gării şi Dedradului, se vor efectua lucrări complete. Ele vor fi reabilitate în întreg ansamblul lor, partea carosabilă, dar şi trotuarele, şanţurile şi podeţele.

 

Lasă un comentariu