Bucurie şi distracţie la Centrul de Zi „Rozmarin"

Distribuie pe:

Ultima săptămână a lunii iunie a fost una „plină" pentru cei peste 100 de copii de la Centrul de Zi „Rozmarin" din Târgu-Mureş: în cadrul taberelor de zi organizate aici, ei au participat la numeroase jocuri şi întreceri sportive, ateliere de lucru manual, spectacole în care cei mici au interpretat personaje gen western, au spus şi au ascultat poveşti. „Într-un cuvânt, pe parcursul întregii săptămâni, petrecerea a fost în toi. Am organizat şi o excursie de o zi, la Sovata, ne-am plimbat cu trenuleţul în jurul staţiunii, am admirat lacurile Ursu şi Aluniş, Muntele de sare, apoi… am dat o fugă până la Praid şi am vizitat expoziţia de fluturi", ne-a relatat dna Corina Todoran, şef serviciu al Centrului.

Reamintim că Centrul de Zi „Rozmarin", din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială al municipalităţii, oferă „casă şi masă" pentru peste 80 de copii cu vârsta de 3 - 9 ani, care provin din familii dezorganizate, marginalizaţi social sau cu risc iminent de marginalizare şi care nu ar putea frecventa o altă formă de învăţământ.

Activităţile organizate în cadrul taberelor de zi din acest an s-au bucurat de sprijinul Consiliului Judeţean Mureş, Primăriei municipiului şi Asociaţiei Pro Vision, cu implicarea unor voluntari - elevi şi studenţi - români şi americani.

 

Lasă un comentariu