Primăria municipiului Reghin - Către redacția ziarului „Cuvântul liber"

Distribuie pe:

Prin prezenta, Primăria Municipiului Reghin solicită redacției „Cuvântul liber" o dezmințire cu privire la materialul publicat în numărul 134 al cotidianului „Cuvântul liber", din 15 iulie 2015, material dedicat „Zilelor Municipiului Reghin", 10-12 iulie 2015, apărut la pagina 6 și semnat Iosif TRIF.

Menționăm că materialul la care facem referire conține fotografii de la evenimentul „Zilele Reghinene" de anul trecut, nu de anul acesta, iar în fotografiile publicate apare un coleg de-al nostru, consilier local, care din păcate a decedat în 2014. Deși greșeala aparține în totalitate redacției dvs., dorim totuși, pe această cale, să ne cerem scuze familiei colegului nostru Aurelian Todoran și tuturor celor apropiați lui, care au fost afectați emoțional de aceste imagini.

În același material apare și fotografia domnului deputat Vasile Gliga, care nu a putut fi prezent la evenimentul nostru de anul acesta, domnia sa aflându-se într-o delegație în străinătate.

În spiritul corectei informări a publicului și a responsabilității pe care o aveți în a oferi informații și imagini verificate, vă solicităm să publicați această dezmințire.

Biroul de Presă al Municipiului Reghin

________________________________________________________________________________

Redacția ziarului „Cuvântul liber" cere scuze Primăriei municipiului Reghin, organizatorilor și participanților la „Zilele reghinene" din acest an, pentru faptul că în ziarul de miercuri,

15 iulie a.c., au fost publicate fotografii de la „Zilele reghinene" din anul trecut, acestea fiind descărcate în calculator de colaboratorul nostru, Iosif Trif, apoi preluate pentru a apărea în ziar, fără să știm că sunt fotografii vechi.

Lasă un comentariu