ASA 2 Târgu-Mureş nu se dezminte şi merge mai departe în Cupa României Timişoreana!

Distribuie pe:

Formaţia ASA 2 Târgu-Mureş s-a calificat în turul 3 al Cupei României Timişoreana la fotbal, ediţia 2015/2016, după victoria obţinută cu scorul de 1-0 în faţa echipei de Liga a III-a, Csikszereda Miercurea Ciuc. Unicul gol al meciului a fost înscris de Kanyaro, în minutul 42, după o lovitură cu capul, mingea fiind trimisă peste portarul advers. Pentru ASA 2 au început jocul: Fejer - Păcurar, Candrea, Mihaly, Torok - Ghirca, Toto - Kanyaro, German, Teut - R. Stoica. Au mai intrat: Bălaş, Tamas, Caliani, Ştefan.

Fost jucător de bază în lotul formaţiei FCM Târgu-Mureş în sezonul competiţional 2011-2012 (21 de jocuri şi 3 goluri), Robert Ilyeş (41 ani) s-a arătat mulţumit de jocul formaţiei sale, cu toate că echipa sa a fost eliminată din această competiţie.

„Nu este nicio amăgire. Am ieşit cu fruntea sus din această competiţie. Jucătorii mei sunt foarte tineri, şi spun că acest joc a fost un antrenament bun. Nu tot timpul poţi să câştigi, şi îi felicit pentru victorie pe târgumureşeni", a spus după meci antrenorul-jucător Robert Ilyeş, al echipei Csikszereda Miercurea Ciuc.

Turul al treilea al Cupei României, la care vor participa cele 21 de echipe calificate din faza a doua, plus 31 echipe (restul de cluburi rămase din Liga a 3-a), este programat să aibă loc miercuri 12.08.2015, ora 17.30. 

Lasă un comentariu