ŞCOALA POPULARĂ DE ARTE ŞI-A DESCHIS PORŢILE

Distribuie pe:

Cu o sală plină de elevi, părinţi şi profesori, luni, 14 septembrie 2015, au fost deschise cursurile de la Scoala Populară de Arte. Evenimentul a fost găzduit de Sala de spectacole a Teatrului „Ariel". În deschiderea manifestării, Iulian Praja, directorul Centrului Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică (CJCTEA) a judeţului Mureş spunea: „Iată, ne aflăm la începutul unui nou an şcolar, un an care se vrea plin de surprize, plin de bucurii. Mă bucur că sunteţi alături de noi iar sala a devenit neîncăpătoare."

Apoi, profesorii de la toate secţiile care funcţionează la această unitate şcolară mureşeană au urcat pe scenă şi au nominalizat „bobocii" care urmează să înveţe la această şcoală, în acest an şcolar, dar şi pe cei mai mari elevi ai anilor doi şi trei. Elevii prezenţi ai diferitor secţii au interpretat la instrumente muzicale sau vocal cântece frumoase. Fiecare interpret a fost răsplătit pentru prestaţia artistică cu îndelungi aplauze.

În încheierea acestui început de an şcolar, formaţia „MidPoint" a Şcolii Populare de Arte alcătuită din Timea Fekete - voce, Andrei Nicuşan - chitară, Cristian Dan - tobe, Tudor Linca - backing vocal şi chitară clasică şi Andrei Florea - chitară bas, a prezentat publicului un interesant moment muzical.

 

Lasă un comentariu