Au început înscrierile pentru Loteria Vizelor!

Distribuie pe:

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunță începerea programului Loteria Vizelor (Diversity Visa - DV) pentru anul 2017, prin intermediul căruia persoanele care îndeplinesc cerințe simple, dar stricte de calificare, pot obține vize de rezidență permanentă în Statele Unite.

„Înregistrările trebuie transmise electronic în perioada 1 octombrie - 3 noiembrie 2015, prin formularul E-DV, pe pagina Departamentului de Stat www.dvlottery.state.gov

Legea permite o singură înregistrare de persoană. Cei care trimit mai mult de o înregistrare de persoană vor fi descalificați. Participarea la program este gratuită și orice intermediari sau alte persoane care oferă asistență pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimțământul Guvernului SUA.

Înregistrările conforme cu cerințele de participare vor rezulta în emiterea unui ecran cu o pagină de confirmare care conține numele și numărul de confirmare al participantului, pagină care va trebui tipărită. Această pagină de confirmare va furniza informații pe care participantul va trebui să le folosească pentru a verifica electronic statutul înregistrării sale.

Numai participanții care au informațiile de confirmare vor putea verifica statutul înregistrării lor, iar în cazul selecționării lor vor putea primi instrucțiuni despre solicitarea vizei și programarea interviului de viză.

Toți participanții la program, indiferent dacă au fost selecționați sau nu, pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet Entrant Status Check la www.dvlottery.state.gov, aceasta fiind, de altfel, și singura modalitate prin care câștigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înștiințați despre selecționarea lor în programul DV-2017", precizează Ambasada SUA.

Lasă un comentariu