Ziua Internaţională a Educaţiei la Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu"

Distribuie pe:

Frumuseţea zilelor de toamnă a fost încununată, în data de 5.10.2015, de Ziua Internaţională a Educaţiei. O zi dedicată celei mai nobile precupări a omului, preocuparea pentru studiu, pentru cunoaştere şi pentru activităţi culturale. În unele instituţii de învăţământ, s-a dorit a fi o zi deosebită. Şi de ce nu, în primul rând, ei, dascălii, trebuie să-şi preţuiască sărbătorile.

Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu" a ales să sărbătorească această zi într-un mod inedit: îmbinând momente plăcute cu orele de curs. Prezentarea Poiectului de Anuar al Liceului Teoretic "Gheorghe Marinescu" pentru anul şcolar 2015-2016, moderator domnul director Cristian-Cornel Vulc, domnul director adjunct Cornel-Gabriel Grozav şi consilier educativ Cristina-Ligia Matei. O altă activitate care a adus un plus de culoare a fost decernarea Diplomelor pentru Merit Educaţional „Edu Marinescu 2015". Într-un cadru festiv, au fost premiaţi: pentru Excelenţăşi Perfecţionare, profesor doctor Felicia-Stela Ionescu şi consilierul educativ profesor Cristina-Ligia Matei, pentru Excelenţăşi Voluntariat, psiholog Adrian Moldovan, pentru Longevitate Didactică, asistent medical Julia Cseh, pentru Debut Profesional, institutor Simona-Loredana Toluş, pentru Excelenţă în Management Administrativ, administrator financiar Lucreţia Murar, şi, nu în ultimul rând, pentru Excelenţă în Comunicare Profesională, profesor medic Alegra Socol. Au fost momente emoţionante în care personalul şcolii s-a simţit apreciat pentru munca şi pentru efortul depus.

După inaugurarea Cabinetului de Asistenţă Psihopedagogică, coordonat de psihologul Adrian Moldovan, toţi angajaţii unităţii de învăţământ au fost invitaţi, în semn de recunoştinţă, la cantina şcolii, unde au primit cu drag mesajul doamnei doctor Cristina Alexandrescu: „Vă mulţumesc pentru fiecare zi pe care o dăruiţi elevilor!" Îi mulţumim doamnei doctor Cristina Alexandrescu şi celorlalţi părinţi, pentru că, doar împreună cu dânşii, dascălii îşi pot împlini menirea: de a educa aceşti tineri, de a le oferi posibilitatea să devină ceea ce-şi doresc.

Prin acţiunile şi activităţile organizate, cei doi directori ai instituţiei, director Cristian-Cornel Vulc şi director adjunct Gabriel-Cornel Grozav, au arătat colegilor preţuirea ce le-o poartă, reuşind să ridice importanţa acestei zile la nivelul aşteptărilor. „Omul sfinţeşte locul!" Felicitări!!!

 

Lasă un comentariu