Sâmbătă, 16 martie, premieră la Teatrul Național Târgu Mureș

Distribuie pe:

Musicalul “Pisici, oameni și alte animale”, de Andreea Radu și Zeno Apostolache-Kiss, în regia lui Zeno Apostolache-Kiss, la Sala Mare

Toți cei care iubesc animalele, în general, pisicile în mod particular, și teatrul efervescent în ansamblu, au tot atâtea motive să nu rateze noul spectacol de la Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș: muzicianul Zeno Apostolache-Kiss vă propune musicalul “Pisici, oameni și alte animale”, de Andreea Radu și Zeno Apostolache-Kiss, având în distribuție majoritatea actorilor Companiei “Liviu Rebreanu” și o echipă talentată de instrumentiști.

Stăpâna înstărită a unei case hotărăște să-și lase întreaga avere pisicii pe care o iubește nespus de mult și puilor ei. Servitorul casei, auzind vestea, pune la cale dispariția pisicilor și, astfel, dă startul întregii aventuri.

În călătoria lor, pisicile întâlnesc tot felul de personaje și trec prin tot atâtea încercări. De acasă, șoricelul pornește și el în căutarea pisicilor și, mai mult decât atât, este chiar cel care ne spune povestea.

Aventura va avea loc pe ritmuri muzicale completate de versuri originale care vor face deliciul întregii familii. Bineînțeles că totul se termină cu bine!

“Muzica este limbajul comun al tuturor. Ne poate liniști atât pe noi, oamenii, cât și animalele, în orice moment al vieții. Acest spectacol e un remediu natural, o energizare cu umor și multă muzică” - Zeno Apostolache-Kiss.

Distribuția: Costin Gavază, Larisa Dobrin, Laura Mihalache, Ale Țifrea, Cristian Iorga, Alexandru-Andrei Chiran, Elena Purea, Luchian Pantea, Liviu Pancu, Csaba Ciugulitu, Ștefan Mura, Dana Pancu, Cristina Holtzli, Mihai Crăciun, Gabriela Bacali, Delia Bălașa / Bianca Fărcaș/ Loredana Dascălu.

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 16 martie, de la ora 19.00, la Sala Mare. Următoarea reprezentație va avea loc duminică, 17 martie, la aceeași oră.

Trupa: Makkai Istvan, Bartha Lajos, Alex Cioată, Zeno Apostolache -Kiss, Kostyak Marton, Iszlai Tamas, Rareș Budileanu.

Biletele pot fi achiziționate online pe site-ul

www.teatrunational.biletmaster.ro.

Biletele în format fizic pot fi cumpărate la Casieria de la Sala Mare a Teatrului, de luni până vineri, între orele 9.00-19.00. Biletele pot fi achiziționate și începând cu o oră înaintea reprezentațiilor, la fața locului.

Lasă un comentariu