Sunteți pregătiți de sacrificii și mai mari?

Distribuie pe:

Românul trebuie să știe că frații lui se împuținează între hotare! În curând vom fi locuitorii unui Turn Babel mai periculos decât originalul! De la un recensământ la altul, numărul românilor scade îngrijorător! România se depopulează într-un ritm galopant! Forța de muncă tânără a României s-a mutat în Uniune, în curtea unchiului Sam și pe alte meridiane. Dintre cei plecați, puțini se vor mai întoarce. Nu mai au de ce. Și nici la ce. Nimic demn nu-i așteaptă. Un studiu realizat de Biroul German pentru Planificare Regională arată că România se numără printre țările europene puternic afectate de scăderea populației. În cincisprezece ani vom rămâne și mai puțini sau vom fi înlocuiți cu alogeni. Le e mai ușor și mai eficient milițienilor globalismului să controleze și să supună o masă redusă de oameni. „Democratizarea" forțată a României sub bagheta războinică a Washington-ului și Bruxelles-ului, desființarea industriei, condițiile de trai austere și paupere în care sunt constrânși să trăiască cetățenii săraci ai României, haosul legislativ, corupția dominantă, oligarhizarea instituțiilor statului și a scenei politice, șomajul galopant, toate acestea și multe alte ilegalități, nedreptăți, inechități și paradoxuri au generat exodul forței de muncă românești spre Vest, au generat scăderea natalității, creșterea mortalității și, implicit, depopularea masivă a unor localități și regiuni. Scăderea alarmantă a numărului de locuitori este un fenomen fără precedent în istoria României. Programul ocultei mondiale prevede, printre alte atrocități, depopularea unor teritorii și recolonizarea lor. De ce credeți că declanșează crize, foamete și războaie, pe care le întrețin artificial? De ce creează microbi și virusuri în laboratoare, apoi îi răspândesc în cadrul unor proiecte secrete? Ca să facă ravagii și să împuțineze lumea.

I-aș fi catapultat în curtea lui Obama

România creștinăesteși ea pe masa de operații a Ocultei! Tot mai mulți străini au cumpărat terenuri agricole, păduri, ape și localități întregi ale României. Unele surse credibile vorbesc despre aproximativ patru milioane de români, care au părăsit România din cauza dezindustrializării și sărăciei. Dacă vom fi în continuare o mămăligă moale în ceaunul lichelelor politice de la București, nu peste mult timp, România va fi depopulată sau va fi o țară cu multiculturalități, religii, obiceiuri și tradiții străine, fatale A.N.D.-ului național, iar ortodocșii vor fi persecutați în patria lor. Sunteți pregătiți de sacrificii și mai mari? În Schengen nu ne-au vrut (nici că avem nevoie de „șenghenul" lor și de alte taxe), însă, Uniunea ne impune preluarea unei cote mari de refugiați! României nu-i trebuie „șenghen"! România trebuie să-și închidă granițele! Aderarea la U.E. s-a dovedit a fi o inginerie diabolică. Ea ne-a dat peste cap în propria țară, ne-a stors de bani, ne-a adus în coaste haosul, sărăcia, criza, războiul și frica în oase! „Premierul Victor Ponta spune căva accepta azilanți doar dacă României i se va permite intrarea în Spațiul Schengen", scriu jurnaliștii din Bruxelles. Eu aș fi pretins Uniunii să-mi dea înapoi suveranitatea țării dimpreună cu politicile financiare și sociale, menite să aducă nivelul de trai al României pe aceeași treaptă cu a Occidentului, după aia să mai vorbim de refugiații pe care eu - dacă aveam competențe -, i-aș fi îmbarcat frumușel în mijloace de transport zburătoare și i-aș fi catapultat în curtea unchiului Sam, care i-a stârnit din culcușurile lor în mod vicios și programatic, prin primăverile arabe. Refugiații trebuie să trăiascăși să mănânce din același blid american cu preafericitul Obama, care a destabilizat lumea arabă, Ucraina și întreaga Europă. Ce s-a gândit Obama? Hai să facem un pic de teatru absurd și sângeros în Europa! Să aducem teroarea și tăietorii de capete în Uniune. Oricum, Bucureștiul, unde se va ridica moscheea, și țara noastră creștină nu vor mai avea liniște dupăprimirea refugiaților. Românii vor călca cu teamă în țara lor, unde, până în 1989 domnea pacea, siguranța socială, armonia și liniștea între naționalități.

Sate întregi părăsite, fără câini și fără oameni!

Revenind la România, recentele estimări Eurostat arată că populația este în drasticăși continuă scădere. Sate întregi sunt părăsite, fără câini și fără oameni! România mai are, poate, puțin peste șaptesprezece milioane de locuitori, asta dacă isteții care fac tot felul de statistici superficiale au luat în calcul și localitățile fantomă din România. Vasile Crăciunescu, președintele Asociației „Geo-spatial.org" și „Coaliția pentru Date Deschis" au publicat lista celor 126 de localități-fantomă, care, fie sunt complet depopulate și nu mai au căi de acces, fie au câte un singur locuitor, fie sunt dispărute, devenind terenuri virane, locuri unde se produc alunecări de teren și pot fi localizate doar în baza hărților istorice. Conform Recensământului Populației și Locuințelor din anul 2011, afișat pe site-ul amintit, aceste 126 de localități-fantomă sunt pustii, în unele au mai rămas câteva case dărăpănate, alte localități sunt pe fundul unui lac de acumulare, altele au dispărut în urma inundațiilor sau în urma construcției Canalului Dunăre - Marea Neagră. Deși nu mai există, aceste localități au coduri poștale și figurează ca localități în Nomenclatorul localităților „SIRUTA", gestionat de Institutul Național de Statisticăși preluat de toate instituțiile statului. Aceste localități-fantomă figurează inclusiv pe listele Autorității Electorale Permanente… probabil au și votanți-fantomă.

Alo, D.N.A., faceți niște vizite de lucru urgente și în forță la primăriile din satele și comunele României!

Un alt aspect care ridică grave probleme (am mai scris cu câțiva ani în urmă, în ideea că va ajunge la urechea organelor de control) este situația celor 55 de sate și comune din România, transformate în orașe doar cu numele. Înainte de integrarea în U.E., oficialii de la Bruxelles arătau cu degetul spre România, pe motiv că ar avea prea mulți locuitori la sate. Îndeplinind ordinul Înaltei Porți, autoritățile ieftine de la București au transformat peste noapte 55 de sate și comune în orașe-fantomă, cu toate că nu îndeplineau criteriile minime de urbanizare prevăzute de lege: canalizare, apă potabilă, străzi asfaltate și curent electric. 55 de localități rurale au căpătat statut de oraș, dar numai pe hârtie și la mărirea taxelor și impozitelor. Țăranii au fost chemați și îmbrobodiți la referendum. Li s-a promis asfalt în locul noroiului și canalizare în locul privatei din fundul grădinii. În realitate, totul a rămas la fel, nemișcat. Doar taxele țăranilor s-au ridicat la nivel urban și, cum nu se putea altfel, salariile funcționarilor de la primării s-au ridicat la nivelul celor de la oraș. Condițiile de trai au rămas la fel de mizere în satele și comunele devenite orașe-fantomă, urbanizarea promisă sătenilor fiind la mila primarilor, care prosperăși urbanizează doar propria bătătură. Apropo, e cineva acolo, sus, în stare să le socotească leu cu leu averile primarilor de la sate? Nu de alta, dar mulți dintre primarii satelor n-au învățat prea multă carte și nu știu, pur și simplu, să-și numere grămezile de galbeni, să-și țină evidența vilelor și conturilor bancare. Alo, D.N.A., faceți niște vizite de lucru urgente și în forță la primăriile din satele și comunele României! Câți primari de pe la sate nu-i seamănă leit lui Sorin Oprescu la anestezierea și chirurgia banilor! Veți găsi la primăriile rurale materie primă din belșug pentru dosare și pușcării! România are nevoie de medici, profesori, ingineri, muncitori tineri și talentați, nu de primari-borfași, care aleargă mașinile de lux pe hudițele satelor și își petrec concediul în Barbados și Bermude!

 

 

Lasă un comentariu