LIGA CAMPIONILOR HCM BAIA MARE - ROSTOV: 20-22 (10-13)

Distribuie pe:

Baia Mare este inima României la handbal feminin! Într-o bună măsură şi datorită energiilor pozitive degajate de cei peste 3.000 de spectatori, care au creat o atmosferă exotică pentru elevele antrenorului Aurelian Roşca.

Chiar s-a simţit că nivelul este de Champions Legue. Prima repriză a fost echilibrată, dar, totuşi, s-a observat că partenerele de joc ale băimărencelor au un joc mai rapid şi sunt mai puternice. În minutul 6 scorul era 3-4, apoi în minutul 24, scorul era 8-10. Echipa gazdă reuşeşte să egaleze în minutul 25, 10-10, prin Perianu. Rusoaicele calcă pe acceleraţie şi conduc la pauză la o diferenţă de trei puncte: 10-13.

Joc asemănător şi în repriza secundă. Stau mai bine în teren şi cu mai multăexperienţă în jocurile de Ligă Europeană, cu un joc mult mai rafinat conduc la un gol diferenţă. În minutul 35 băimărencele din nou egalează, 16-16. Se credea că va lua conducerea, apoi câteva greşeli în ofensiva gazdelor, şi echipa din Rostov nu iartă, şi în minutul 51 scorul era 18-20. Cu paşi mărunţi şi siguri, echipa din Rostov câştigă cu 22-20. HCM Baia Mare se va califica în grupele principale ale Ligii Campionilor, dar va trebui să aducă cel puţin 2 puncte din Rusia sau Norvegia. Dacă nu se va întâmpla aşa, vor avea şanse minime de a mai ajunge în Final Tour.

Lasă un comentariu