Semnal civic - UNPR susține stabilitatea României

Distribuie pe:

Președintele UNPR, domnul Gabriel Oprea s-a întâlnit, la sediul partidului, cu prim-ministrul desemnat, domnul Dacian Cioloș. La întâlnire au participat: secretarul general Neculai Onțanu, secretarul general adjunct Ion Toma și vicepreședinții Valeriu Steriu și Eugen Nicolicea. UNPR și-a reafirmat susținerea pentru președintele României pe toate proiectele din domeniul securității naționale. Gabriel Oprea a subliniat faptul că România are nevoie de stabilitate, iar UNPR a înțeles care sunt așteptările românilor. Uniunea Națională pentru Progresul României va susține în Parlament premierul desemnat și Cabinetul propus de acesta. De asemenea, președintele partidului l-a asigurat pe premierul desemnat, Dacian Cioloș, că Uniunea va sprijini noul Executiv atât la votul de investitură, cât și în Parlament, pe proiectele guvernamentale importante pentru România. UNPR este un partid consecvent, parte a Alianței de Centru-Stânga, care va milita întotdeauna pentru stabilitate și progres. Poziția UNPR este clară. Formațiunea progresistă va susține soluția propusă de președintele Klaus Iohannis la actuala criză guvernamentală, prin desemnarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru. UNPR își exprimă speranța că premierul desemnat se va bucura de sprijinul tuturor partidelor politice din Parlament. Aceasta este singura formulă prin care vor putea fi îndeplinite așteptările românilor și, la fel de important, singura garanție că România va avea parte, în continuare, de stabilitate guvernamentală.

UNPR a fost și rămâne un partid care se ține de cuvânt și care l-a sprijinit întotdeauna pe Președintele României. L-am susținut pe președintele Klaus Iohannis în tot ceea ce ține de siguranța națională și la fel vom face în continuare, ținând cont de situația internă și de actualul context de securitate. UNPR este un partid unit și așa va rămâne.

Observațiile și sugestiile dumneavoastră le citesc și ascult la email: claudiupuiac@gmail.com, telefon: 0265 323.882. Audiențe, în fiecare joi, între orele 18-20, la sediul UNPR Mureș, din Piața Trandafirilor nr. 42.

 

Lasă un comentariu