Pe scurt, din Sighișoara

Distribuie pe:

16 zile de activism împotriva violenței

Liceul Tehnologic Nr. 2 din Sighisoara s-a implicat în Campania „16 zile de activism împotriva violenței - Petrece timp cu copilul tău", ce se încheie azi, 10 decembrie, de Ziua Internationala a Drepturilor Omului. Elevii sighișoreni au confecționat ținute vestimentare având ca element principal nasturele (sub semnul căruia s-a desfășurat ediția din acest an a campaniei) ca simbol al legăturii ce trebuie să-i unească pe oameni, într-o lume a violenței și lipsei de comunicare.

Concert de colinde

 Miercuri, 16 decembrie, la ora 18, Sala Barocă a Primăriei Sighișoara va fi gazda unui concert de colinde susținut de Grupul coral „Armonia", dirijat de prof. Bernadeta Szavuly. La pian: prof. Rozalia Oneț. Manifestarea este organizată de primărie în parteneriat cu Radio Son. Intrarea este liberă.

Cupa Cetatea Sighișoarei

 Sub genericul Cupa Cetatea Sighișoarei, în zilele de 18 si 19 decembrie se va desfășura campionatul de minifotbal, manifestare sportivă aflată la cea de a treia ediție. Meciurile vor avea loc la Sala polivalenta „Radu Voina", turneul de fotbal fiind destinat amatorilor.

 

(sursa - Sighișoara Online)

 

Lasă un comentariu