Ladislau Bölöni: „Este o grupă ușoară, acceptabilă pentru o echipă cu pretențiile României!"

Distribuie pe:

Tragerea la sorți a grupelor Campionatului European din Franța a fost comentată și de fostul selecționer al echipei naționale, Ladislau Boloni.

„Ținând cont că două echipe se califică sigur, și una, a treia, poate și ea să se califice, eu așa cred, că grupa noastră este o grupă ușoara, acceptabilă pentru o echipă cu pretențiile echipei naționale a României.

Nu se va pune mai multă presiune pe partida cu Franța decât pe celelalte. Va fi o sărbătoare frumoasă și este bine că echipa națională a României începe împotriva lor, așa cred eu. Și din punct de vedere al rezultatului poate să fie un avantaj", a afirmat Ladislau Boloni. În vârstă de 62 de ani, Ladislau Bölöni, care a activat în Hexagon atât ca jucător, cât și ca antrenor, a caracterizat și actuala selecționată a „cocoșului galic". „Eu cred că echipa națională actuală a Franței, trebuie să recunoaștem că sunt în fața noastră, este o echipă mai puternică, cu mai multe individualități, cu mai mari pretenții. Totuși nu se compară cu echipa națională care a fost cândva campioană mondială și campioana Europei. În schimb, rămân ei favoriți și în general putem să folosim bine aceste momente", a mai spus Bölöni.

 

 

 

Lasă un comentariu