Vineri, 11 decembrie 2015, Clubul Rotary Maris, alături de prieteni dragi, a scris câte un final fericit pentru fiecare Poveste a Brazilor de Crăciun

Distribuie pe:

Clubul Rotary Maris Târgu-Mureș a organizat prima ediție a proiectului „Poveștile Brazilor de Crăciun". Evenimentul a avut loc la Hotel Grand, aducând împreună peste 100 de prieteni, oameni cu suflet mare și cu dorința de a-i ajuta pe cei din jur.

Scopul proiectului a fost acela de a prezenta 16 povești de viață, atât ale unor copii cu rezultate excepționale la învățătură, cu premii primite la multe olimpiade, copii talentați la muzică, sport, cât și ale unor copii ce fac parte din familii cu posibilități financiare precare și care suferă de diferite afecțiuni (leucemie, diabet, sunt nevăzători...)

Așadar, am avut alături de noi artiști târgumureșeni care, cu multă dragoste, au realizat 16 lucrări, având ca tematică principală Crăciunul. Aceștia au fost elevi ai Liceului de Artă sub îndrumarea pictoriței Rodica Pop, echipa de profesori-inspectori de la

  Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Raluca Moisoiu, Radu Florea, Laboratorul de cofetărie Artizan, Mihai Chiriac, Florăria Lotus, Magyari Annamaria, Asociația ASCOTID, Fundația Alpha Transilvană, Florin Pui, Brutăria Dona, Cosmin Boian, Andreea Laszlo, Raluca Bumbac și duo-ul Angela Laurențiu - Peto Jolanka.

Suntem fericiți că am reușit să scriem câte un final fericit pentru fiecare din poveștile prezentate și dorim să adresăm mulțumiri tuturor participanților, prieteni dragi, dar și conducerii următoarelor societăți comerciale, care au susținut proiectul nostru: Azomureș (gold partner), E.ON România (silver partner), Aliat (sponsor principal), Autotransilvania, Dafcochim, Pharmics și Optistar (sponsori).

În cursul acestei săptămâni sumele de bani strânse pentru fiecare poveste vor ajunge la copii, iar noi vă vom ține la curent cu evoluția lor. 

Lasă un comentariu