Campania elevilor de la Liceul Tehnologic „ION VLASIU" din Târgu-Mureş: „Să fii şi tu Moş Crăciun pentru o zi! Dăruieşte o jucărie, dăruieşte o bucurie…."

Distribuie pe:

Ca în fiecare an, elevii voluntari de la Liceul Tehnologic „ION VLASIU" din Târgu-Mureş au organizat acţiuni prin care şi-au mobilizat colegii din toate clasele de la liceu şi şcoala profesională pentru a veni în sprijinul copiilor de la aşezămintele sociale.

Acum, în perioada postului Crăciunului, când ne pregătim pentru a întâmpina Naşterea Domnului, încercând să fim mai buni şi să ne gândim mai mult la cei de lângă noi, elevii şcolii au donat, în cadrul Campaniei „Să fii şi tu Moş Crăciun pentru o zi!", jucării, fructe şi dulciuri pentru copiii cu dizabilităţi de la Casa „Brânduşa" din Târgu-Mureş.

Acţiunea, finalizată în ultima zi de şcoală, 18.12.2015, a fost precedată de o alta, în luna noiembrie, în „Săptămâna legumelor şi fructelor donate" din cadrul Campaniei SNAC, când elevii liceului nostru au adus peste 200 kg de fructe şi legume pe care le-au donat Centrului de zi „Sf. Dumitru" din Sângeru de Pădure, aflat în grija părintelui Mihai Dumitrescu, preot paroh al bisericii ortodoxe din localitate.

Demersurile elevilor au fost coordonate de domnul professor Gheorghe Tătar, consilier educativ, având sprijinul diriginţilor şi al celorlalte cadre didactice.

Le mulţumim celor care s-au implicat în activităţile menţionate şi le urăm să aibă SĂRBĂTORI FERICITE!

Lasă un comentariu