AFLĂM ADEVĂRUL DESPRE BIOGRAFIA FIULUI LUI DUMNEZEU?! (Autor: dr. GHEORGHE FUNAR)

Distribuie pe:

„Va veni ziua în care și pietrele vor vorbi adevărul, în care cartea faptelor petrecute va sta deschisă și se va citi atât de lămurit, încât toată doctrina paralogismelor nu va fi în stare să-i întunece înțelesul." - Mihai Eminescu, ziarul Timpul, noiembrie 1877.

....................

„Ochii creștinilor luminați de Adevărul privind Biografia Fiului lui Dumnezeu, Iisus, vor permite să fie luminate toate lucrurile și, mai ales, Adevărata Religie a umanității, în special a strămoșilor noștri Geto-Dacii și a Poporului Român, urmaș al Poporului Primordial pe planeta Pământ, Adevăratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu care trăiește, de peste 12.000 de ani, în Grădina Maicii Domnului.

Adevărul ne va face liberi, a spus Iisus Hristos. Așa să ne ajute Dumnezeu!"

Am reprodus cele două citate cu care dr. Gheorghe Funar deschide și închide cartea sa lansată la Tg.-Mureș, vineri, 11 martie a.c., rezultantă a studiului unui uriaș volum de documente pe care acesta le-a adunat și le-a cercetat cu răbdarea și migala unui bijutier, izvorâte dintr-o uriașă iubire de neam, de adevărata sa origine.

Unul din argumentele prin care autorul își susține adevărurile sale este cuprins în următorul citat: „...Numai Poporul Geto-Dac și urmașul său, Poporul Român, a păstrat bătrânele colinde despre Facerea Lumii, Nașterea Domnului, Maica Domnului și Sfinții Protectori ai Adevăratului Popor Ales și ai Grădinii Maicii Domnului."

„De ce conducătorii Bisericii Ortodoxe și Catolice acceptă incertitudinile și falsurile privind ziua, luna, anul și țara în care s-a Născut Fiul lui Dumnezeu?" - o întrebare căreia autorul îi găsește răspunsul pe bază de argumente devoalate sieși de documente ce se regăsesc și în biblioteca secretă a Vaticanului.

Cartea trebuie citită! Niciun rezumat nu poate reda adevărurile cuprinse între paginile ei.

Auditoriul prezent la eveniment a ascultat scurte prezentări și aprecieri făcute de cunoscători, precum protopopul Gh. Șincan sau profesorii Emil Cecălecan, președintele Societății Maris Dava, prof. Gâju, care l-a citat pe Lucian Blaga: „Noi aici ne-am născut, ne-am născut creștini", prof. Mircea Crișan, care a ținut să sublinieze: „Zamolxis, poate primul Hristos al acestui neam!". Președintele Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Mureș, prof. Mircea Istrate, și-a exprimat aprecierea sa pentru autorul născut cu HAR; și a îndemnat la citire și la „Dat mai departe!"; ing. Amza Mărgărit Constantin, gazda evenimentului, și-a exprimat bucuria de a fi lângă autorul unei lucrări interesante.

Invitat să-și prezinte cartea, dr. Gheorghe Funar a precizat că ea are la bază o comunicare de la Congresul de Dacologie desfășurat la Buzău, de asemenea, discuțiile cu protopopul Gh. Șincan și, nu în ultimul rând, documentele studiate. A mai vorbit autorul despre faptul că Drapelul României își are originea în Drapelul Geto-Dacilor care avea și stemă, iar Ceahlăul, muntele sfânt al românilor, plăsmuiește în anumite momente o Piramidă a Soarelui. Cu vocea-i caldă, echilibrată, dr. Gheorghe Funar i-a cucerit pe cei prezenți, interesați de adevărurile pe care cartea sa le pune la dispoziția oricui vrea să o citească.

Cerându-mi scuze pentru îndrăzneala de a încerca o prezentare, îndemn pe toți să caute și să citească: AFLĂM ADEVĂRUL DESPRE BIOGRAFIA FIULUI LUI DUMNEZEU? - autor DR. GHEORGHE FUNAR - PATRIOT ROMÂN.

Lasă un comentariu