Cupa Ilyo la Taekwondo WTF

Distribuie pe:

Orașul Bistrița, prin intermediul clubului organizator CS Ilyo, a fost gazda celei de-a V-a ediții a Cupei Ilyo la Taekwondo WTF dedicată sportivilor copii, cadeți, juniori și seniori. La startul competiției desfășurate la finalul săptămânii trecute, s-au aliniat peste 400 de sportivi reprezentând peste 30 de cluburi din toată țara. C.S. Xploziv Taekwondo Team a aliniat la startul acestei competiții 16 sportivi însoțiți de instructorul Bigu Octavian.

Evoluția sportivilor a fost una foarte bună, reușind să strângă la sfârșitul competiției un număr de 14 medalii dintre care 6 de aur, 3 de argint și 5 de bronz, după cum urmează. Aur clasa A: Toth Darius, Constantinescu Cristina, Nagy Norbert, Luca Gabriel, clasa B: Toth Cleopatra și Irimia Tommy, medalii de argint clasa A: Suciu Teodora și Budișcă Victor, clasa B: Csaki Hanna, iar medaliile de bronz au fost adjudicate de sportivii: Fuccaro Melinda, Torok Orsolya la clasa A, respectiv Bartha Adrienn, Virag Vivien și Bucin Claudiu la clasa B. O evoluție bună au avut și sportivii Lengyel Gabor și Meszaros Erik.

În urma acestor rezultate, C.S. Xploziv a obținut locul 3 în clasamentul general, în urma sportivilor de la CS Steaua și CS Ilyo, dovedind încă odată că este o pepinieră pentru viitorul taekwondo-ului românesc. Următoarea competiție din calendarul intern este Cupa Armenopolis, unde CS Xploziv va participa pentru a-și testa sportivii înaintea campionatului național.

Clubul dorește să mulțumească tuturor celor care au fost alături de echipă, sportivi, părinți, susținători și fani.

Lasă un comentariu