Doamna Mariana Felicia Oprinca - director al Clinicii On Proctoline - merită toate felicitările!

Distribuie pe:

După o intervenţie personală medicală la clinica On Group, incredibil de reuşită, unde este directoare doamna Mariana Felicia Oprinca, pot confirma personal că este mare lucru să mi se poată face un tratament care în mod normal ar fi complicat şi ar durea… cumplit, în mod chirurgical, aici, printr-un procedeu nedureros, aproape insesizabil! Am fost curioasă cum a ajuns să conducă o clinică recunoscută pe plan (inter)naţional, acum atât de renumită la Târgu-Mureş, de 11 ani, cea care …nu este medic de profesie! Dintr-o discuţie mai mult decât relaxată, am reţinut că doamna directoare Mariana Oprinca provine din Cheţani, a terminat iniţial Liceul de Chimie, şi a lucrat ca operator chimist la Fabrica de Medicamente, actualmente Gedeon Richter. Mulţi ani s-a ocupat de vânzări de medicamente, fiindcă a dorit iniţial să urmeze Medicina, dar a urmat ulterior Facultatea de Drept, studii juridice, tot în Târgu-Mureş, făcând parte din a treia generaţie a facultăţii private de profil, cu nume sonore de avocaţi în oraş. A ajuns director de clinică printr-o împrejurare pe care ea o descrie ca ţinând şi de un miracol divin, dar şi de…aproape o întâmplare, când ajunsese şomeră şi căuta de lucru, depunând CV-uri în mai multe locuri, găsind acelaşi anunţ în „Cuvântul liber", şi în Flash: „Se caută coordonator activităţi", care nu specifica faptul că era vorba de un post de …director, nici că avea legătură cu domeniul medical în care dorea dintotdeauna să lucreze! S-a dus la interviu şi a reuşit, pur şi simplu, fiind intervievată de manageri absolut necunoscuţi pentru ea, care reprezentau o renumită reţea internaţională! Din experienţa ei vastă anterioară, a fost director punct de lucru la Medical Entreprises, departamentul de vânzări export de la Grup Mobexpert Ilefor, Farm Bucureşti, reprezentant vânzări pe zona Mureş, Pharma, Plurifarm, Ozone, Mediplus - reprezentant vânzări în trei judeţe - Mureş, Bistriţa, Harghita, laborantă şi operator chimist la Armedica, dar şi profesor suplinitor de chimie şi fizică la şcoala generală din…Hădăreni! A studiat on-line şi la Universitatea John Maxwell din America, unde doreşte să ajungă în viitor, până acum experienţa ei turistică favorită fiind Israelul, unde şi-a dorit să ajungă din motive spirituale.

Dintr-un articol publicat în revista „Sănătatea contează", reţinem date interesante: „Medical On Group reprezintă mai mult de zece ani de medicină ambulatorie, exclusiv privată în Târgu-Mureş, 28 de ani în lume, 20 ani în România, deja 11 ani în Mureş".

„Medicina ambulatorie în privat reprezintă o provocare reală pentru o medicină de înaltă calitate. La această clinică, în 4 cabinete, au fost diagnosticaţi peste 12.000 de pacienţi - spune coordonatoarea activităţii clinicii - chiar de la deschidere, din 2005, cu o misiune de pionierat, de a aduce pe piaţa medicală târgumureşeană, şi de a face cunoscute tratamente ambulatorii noi. Echipa medicală de aici este alcătuită din 8 medici, 3 chirurgi, 2 urologi, un medic de familie, un dermatolog şi un chirurg de specializare chirurgie vasculară. Medical On Group sărbătoreşte 28 de ani în lume. Toate tratamentele sunt ambulatorii, fără internare, fără întreruperea activităţilor obişnuite din viaţa pacientului, cu tratamente şi proceduri care nu se întâlnesc în spitalele de stat din ţară. Clinica Proctoline este prima clinică din România specializată în tratamentul afecţiunilor ano-rectale fără operaţie, fără internare, şi fără afectarea vieţii private, şi cu o suferinţă cât mai mică a pacientului (procedura cu ligatura elastică şi aparatura de tip laser)". Ca ex-pacient care a verificat personal că este aşa cum (de)scrie doamna directoare întocmai procedurile şi tratamentele, vă îndemn să le acceptaţi şi să le urmaţi cu toată încrederea!

Lasă un comentariu