Astăzi, la Târgu-Mureş, CERUL NU ARE LIMITE…

Distribuie pe:

Aeroclubul României, cu sprijinul Consiliului Judeţean Mureş, organizează astăzi, sâmbătă, 11 iunie 2016, cu începere de la ora 11, la Aeroclubul Teritorial „Elie Carafoli", din Târgu-Mureş, strada Libertăţii nr. 120, demonstraţia aviatică „Sky is not the limit" (Cerul nu este limita).

Programul de zbor va avea durata de aproximativ trei ore şi va include acrobaţie aeriană solo şi în formaţie cu avioane şi planoare, zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, salturi cu paraşuta, balon cu aer cald.

La eveniment, vor evolua: „Hawks of Romania" - formaţia de înaltă acrobaţie a Aeroclubului României cu 5 avioane Extra 300, „White Wings" - formaţia de acrobaţie cu planoare a Aeroclubului României, „Blue Wings" - echipa de paraşutism - lucru relativ pe cupolă a Aeroclubului României, precum şi componenţi ai loturilor naţionale de planorism şi paraşutism, „Vulturii Tricolori" - formaţia de avioane Zlin 142 a Aeroclubului României. Vor participa ca invitaţi militari din Brigada 6 Operaţiuni Speciale care vor executa salturi cu paraşuta din aeronava C-27 J Spartan.

Accesul publicului este liber.

 

Lasă un comentariu