City'us Târgu-Mureş, în pregătire

Distribuie pe:

City'us Târgu-Mureş a desfăşurat marţi după-amiază, în Sala Sporturilor, primul antrenament după vacanţa de vară. Sub comanda antrenorilor Cosmin Gherman, Lucian Nicuşan şi Raul Ungur au fost prezenţi 13 jucători:Miguel Molina, Mihai Tătar - portari, Bogdan Covaci, Vlad Ţipău, Cesar Ribeiro, Mario Duque, Cristian Cardenas, Kusmodi Tamas, Andrei Boroş, Csala Zsolt, Alex Pop, Tamas Robert şi Dobai Andras.

Mimi Stoica şi Vasile Moldovan au fost învoiţi, urmând să intre în zilele următoare în programul de pregătire al echipei. Csoma Alpar şi Răzvan Cătinean îşi continuă recuperarea după operaţiile suferite.

După cum se poate observa, lotul echipei campioane a suferit modificări. La capitolul sosiri îi regăsim pe: Miguel Molina (portar, venit de la Autobergamo Deva), Cristian Cardenas (venit de la Levante) şi Mihai Tătar (portar, venit de la Concordia Chiajna).

O serie de jucători nu mai fac parte din echipă, din diverse motive. Este vorba de Paulo Ferreira, Fabio Aguiar (contracte expirate), Szocs Laszlo (revenit la Od. Secuiesc), Liviu Ruxandari (revenit la CSM Poli Iaşi), Emil Răducu (plecat în Malta, la St. Andrews), Paulinho (plecat în Brazilia, unde s-a operat la genunchi) şi Carlao (plecat în Brazilia).

Intenţia conducerii tehnice este de a alcătui pentru acest sezon un lot în care experienţa să fie combinată cu dorinţa de afirmare a tinerilor, aceştia având şansa de a evolua constant în prima ligă şi de a creşte în valoare. Este vorba de jucători precum Kusmodi, Boroş, Csala, Pop, Tamas, Dobai şi Tătar, cu prezenţe şi în lotul naţional de tineret, dar care trebuie să facă faţă şi disputelor cu cei mai buni jucători de futsal din România.

În funcţie de bugetul pentru noul sezon, lotul ar mai putea suferi modificări în săptămânile care urmează, ţinând cont şi de participarea formaţiei în UEFA Futsal Cup, cu grupa de Main Round, din luna octombrie de la Chrudim, Rep. Cehă.

Formaţia se va pregăti la Târgu-Mureş, în Sala Sporturilor, primul joc oficial fiind Supercupa României, programată la sfârşitul lunii august.

Lasă un comentariu