Avântul Miheșu de Câmpie a cucerit Cupa Secuilor!

Distribuie pe:

Formația Avântul Miheșu de Câmpie a obținut două victorii în trialul din faza națională a Cupei Secuilor la fotbal și a cucerit titlul pus în joc, Cupa Secuilor - ediția a II-a.

Pe terenul din Miercurea Nirajului s-a disputat sâmbătă, 4 iulie, meciurile ediției a II-a a Cupei Secuilor la fotbal. Această inițiativă alături AJF Mureș a fost susținută și anul acesta de Asociațiile Județene de Fotbal din județele Harghita și Covasna. La trial au participat astfel trei echipe: A.S. C.F. AVÂNTUL MIHEȘU DE CÂMPIE (județul Mureș), A.S. UNIREA CRISTURU SECUIESC și A.C.S. NEMERE GHELINTA. În primul meci, Avântul Miheșu de Câmpie, reprezentanta județului Mureș, a învins cu 1-0 formația Unirea Cristuru Secuiesc, prin golul marcat de Ani Bogdan. În jocul doi al trialului formația Nemere Ghelința a dispus cu 2-0 de echipa Unirea Cristuru Secuiesc, prin dubla reușită de Adam Vulcan. În disputa finală contra echipei Nemere Ghelința, mureșenii s-au impus cu scorul de 3-2, prin golurile marcate de Daniel Râtea, Petrică Râtea și Ani Bogdan. În urma celor două victorii formația Avântul Miheșu de Câmpie a câștigat Cupa Secuilor.

„Am rămas foarte plăcut impresionat de atmosfera de la Miercurea Niraj, unde am fost și anul trecut. Terenul arată foarte bine și sunt condiții excelente de joc. Mă bucur că aici s-a disputat o competiție, în cele din urmă, de bun augur. Cupa Secuilor este un proiect care poate ajuta foarte mult dezvoltarea comunității și incloziunea socială", a afirmat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

„Felicit organizatorii și întreaga echipă care a luptat până în ultimul minut pentru a câștiga acestă cupă. Sper ca și în următoarele ediții să participăm și să câștigăm. Țin să mulțumesc d-lui primar că a avut încredere în noi și am demonstrat că nu l-am dezamăgit ", a declarat Alin Eugen Mureșan, antrenorul echipei Avântul Miheșu de Câmpie.

„Emoții sunt la toate meciurile. Am jucat contra unor formații necunoscute ca stil de joc. M-am bucurat mult că am reușit să reprezentăm în această competiție județul Mureș și în cele din urmă am fost cei care am triumfat, ridicând cupa victoriei. În ce privește noul sezon competițional, cu siguranță ne propunem o mai bună clasare", a declarat președintele echipei Avântul Miheșu de Câmpie, primarul Petru Fărăgău.

„A fost o competiție reușită, atât fotbalistic, cât și din punct de vedere organizatoric. Jucătorii echipelor au manifestat o atitudine fair-play ceea ce mă bucură. Prezența președintelui FRF, Răzvan Burleanu, la această competiție spune totul ", a afirmat Mircea Bucur, președintele AJF Mureș.

Lotul echipei campioane, ASCF Avântul Miheșu de Câmpie, a fost următorul: Gânj Cristian, Varga Lucian, Cosmin Miron, Constantin Cătălin, Miclea Darius, Iurian Sergiu, Râtea Petrică, Guț Florentin, Râtea Daniel, Ani Bogdan, Răchită Claudiu, Băiețan Lucian, Gabor Cristian, Graur Răzvan, Vultur Daniel, Suciu Adrian. Antrenor: Mureșan Eugen Alin. Președinte: Fărăgău Petru. Vicepreședinte: Chemdereș Attila.

Toate cele trei echipe participante au fost premiate la final cu diplome, cupe si medalii. Echipa AVÂNTUL MIHEȘU DE CÂMPIE a primit tricouri galbene de campion. Premierea a fost făcută de dl Răzvan Burleanu.

 

 

Lasă un comentariu