„Litoralul pentru toți", ediția de toamnă!

Distribuie pe:

În perioada 1 septembrie - 15 octombrie 2016, se desfășoară programul de turism „Litoralul pentru toți", în cadrul căruia toți cei care și-au dorit o bălăceală în mare, dar care, din diverse motive, nu au reușit încă să își împlinească dorința, au ocazia să petreacă, pe bani puțini, o săptămână pe Litoralul românesc.

„Litoralul pentru toți" este un program destinat turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când stațiunile și plaja sunt mai libere, și presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de șase nopți în hoteluri de una, două, trei și patru stele din toate stațiunile de la țărmul Mării Negre.

Asociația Litoral-Delta Dunării, Federația Patronatelor din Turismul Românesc și Asociația Națională a Agențiilor de Turism anunță că tarifele practicate pentru șase nopți de cazare, pentru zona Mamaia - Constanța - Eforie, sunt de 205 lei pe persoană pentru un sejur la un hotel clasificat cu o stea, 235 de lei - la un hotel de două stele sau 315 lei, cu mic dejun inclus, 265 de lei - la un hotel de trei stele, 425 - 485 de lei, cu mic dejun, la un hotel de patru stele, și 605 lei la unul de cinci stele.

Pentru sudul Litoralului, în stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche, tarifele pentru această ediție sunt semnificativ mai mici. Astfel, tarifele pentru un sejur de șase nopți pe persoană vor fi cuprinse între 159 de lei (la un hotel de o stea, fără mic dejun) și 469 de lei pe persoană, la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus.

Turiștii beneficiază și de varianta All Inclusive, care asigură toate cele trei mese, servite în regim bufet (cu băuturi incluse), acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă. Tarifele pentru sejururi All Inclusive de cinci nopți pe persoană ajung până la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei - la unul de patru stele, și până la 985 de lei pe persoană - la o unitate de cinci stele.

Biletele pot fi cumpărate din cele peste 70 de agenții de turism din întreaga țară.

 

Lasă un comentariu