REGINA MARIA, la Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Miercuri, 21 septembrie, la ora 18.30, Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureș va găzdui evenimentul oficial de lansare a primului Campus Medical REGINA MARIA din municipiu, unitate ce își propune să ofere servicii la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, promovând, totodată, experiența și tradiția școlii medicale târgumureșene.

După Cluj-Napoca și Brașov, Târgu-Mureș devine cel de-al treilea mare oraș din Transilvania ai cărui locuitori vor beneficia de serviciile medicale furnizate de REGINA MARIA.

Potrivit reprezentanților săi, Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA numără peste 3.500 de angajați și colaboratori în cele 31 de amplasamente proprii din București și din țară, în cadrul cărora se asigură servicii medicale unui număr de peste 1,4 milioane de pacienți. Rețeaua cuprinde 4 spitale, 3 centre de spitalizare de zi, 2 maternități, 8 campusuri medicale, 8 centre de imagistică, 15 laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară. Este prima companie care, în urmă cu 20 de ani, a introdus în România pachetele de prevenție (abonamente) pentru companii și, recent, a lansat prima gamă de pachete de prevenție destinată IMM-urilor, indiferent de numărul de angajați.

În Târgu-Mureș, Campusul Medical REGINA MARIA se întinde pe o suprafață de 900 mp și este situat în apropierea Universității de Medicină și Farmacie și a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Include 14 cabinete și oferă acces la peste 15 specialități medicale.

„Ne propunem ca, în timp, să beneficiem, și în Târgu-Mureș, de aceeași încredere pe care ne-am câștigat-o în alte orașe din regiune, precum Cluj și Brașov, atât în rândul clienților individuali, cât și în rândul companiilor", afirmă reprezentanții conducerii Campusului.

Evenimentul de miercuri se desfășoară sub deviza „Performanță medicală la înălțimea orașului".

Lasă un comentariu