Cuvinte de mulțumire

Distribuie pe:

Locuitorii satului Grindeni, județul Mureș, cunoscuți sub numele de CRISTURENI, aduc mulțumire colectivului redacțional al ziarului „Cuvântul liber" pentru că a fost alături de ei, prin mediatizarea problemelor cu care aceștia se confruntă în viața de zi cu zi.

Așa se face că, la exact un an de la adoptarea PETIȚIEI semnate de cristureni, adresată Guvernului, Consiliului Județean și Instituției Prefectului - Județul Mureș, una din cerințele formulate în petiție, privitoare la modernizarea căii rutiere D. C. - 96 (Chețani-Grindeni) a fost dusă cu bine la îndeplinire.

Sigur că fără implicarea directă și hotărâtă a Consiliului Local -Chețani și a Consiliului Județean - Mureș, rezolvarea problemei ar fi fost amânată încă ani de zile.

Problema acestui drum este veche. Cristurenii, prin munca de voluntariat, au menținut această cale de acces spre lume într-o stare cât de cât utilizabilă, timp îndelungat. Drumul acesta era pentru ei drumul speranței, numind-l drumul țării. De astăzi o să-l numească drumul speranței.

Bunul Dumnezeu să ne ajute să ieșim de pe „linia moartă" a nepăsării factorilor de decizie, față de soarta cristurenilor, pentru a recupera rămânerile în urmă față de alte localități. Promisiuni sunt, șanse sunt, totul depinde de oameni. Să fim oameni!

 

Lasă un comentariu