Pentru clienţii seniori, „NUMAI BUCURII ŞI ZÂMBETE" DE LA BRD GROUPE SOCIETE GENERALE

Distribuie pe:

La sediul Băncii Române de Dezvoltare (BRD) Groupe Societe Generale din Târgu-Mureş (strada Călăraşilor nr. 11), ieri, 19 octombrie 2016, a poposit caravana „BRD Senior", eveniment inclus în campania de promovare a unor facilităţi acordate pensionarilor care aleg să îşi încaseze pensia într-un cont deschis la această bancă.

Comisioane 0 (zero)

Potrivit domnului Cosmin Merdariu, director Grup Retail, timp de un an, clienţii beneficiază de comisioane 0 (zero) la încasarea lunară a pensiei, la deschiderea şi administrarea contului curent în lei, deschiderea şi administrarea contului de economii în lei, emiterea, reînnoirea şi administrarea cardului Maestro, retragerea de numerar de la ATM-urile şi POS-urile BRD, interogarea soldului la ATM-urile BRD, două alerte de tip SMS gratuite pe lună la creditarea contului curent cu sume de peste 500 de lei, plata facturilor prin ATM, canalele de distanţă sau plăţile către alţi clienţi ai BRD, tot prin plăţile la distanţă.

Totodată, clienţii beneficiază de dobânzi preferenţiale, atât la creditele de nevoi personale, cât şi la depozitele în lei şi conturile de economii în lei deschise la BRD.

Dobânzi speciale

Depozitele la termen în lei le sunt oferite seniorilor la dobânzi speciale, mai mari cu 0,10% decât dobânda standard, iar la contul de economii „Autocont" în lei, beneficiază de un bonus de 0,15% faţă de dobânda standard.

Creditele cu nevoi speciale „Expresso" sunt oferite cu reducere de 10% la dobânda fixă pentru împrumuturile de până la 68.000 de lei.

Caravana BRD ajunsă la Târgu-Mureş a adus cu ea surprize foarte plăcute pentru cinci dintre cei mai fideli clienţi seniori mureşeni, aceştia primind din partea băncii carduri-cadou în valoare de 400 de lei, câte o umbrelă cu însemnele BRD şi câte un tort.

Câştigătorii mureşeni

Domnul Demeter Gyula, director Grup Mureş aparţinând Regiunii Braşov a BRD Groupe Societe Generale, cel care a înmânat premiile, i-a felicitat şi le-a mulţumit norocoşilor Eugenia Coman, din Sighişoara, Laura Fărcaş, Maria Demeter şi Aurel Pop, din Târgu-Mureş, şi Ioan Dan, din Reghin.

„Dorim să le mulţumim în acest fel clienţilor noştri seniori, să îi recompensăm că ne-au ales şi, mai ales, să îi asigurăm că vom face tot posibilul să le oferim mereu servicii bune", a spus domnul director Demeter.

Cu cei 400 de lei de pe cardul-cadou, câştigătorii pot cumpăra din magazine orice îşi doresc, nefiind condiţionaţi să cheltuiască toţi banii odată şi nici de vreo limită de timp.

Câştigătorii s-au bucurat cu atât mai mult de premii, cu cât au mărturisit că în toată viaţa lor nu au câştigat nimic fără muncă. „Ba, eu am câştigat în urmă cu câţiva ani ceva bani la Bingo, dar i-am pierdut la FNI", a spus, cu umor, doamna Laura Fărcaş. Cu toţii vor să îşi cheltuiască banii pe cumpărăturile de sărbători şi pe cadouri pentru cei dragi.

Noi premii în bani

În afara premiilor oferite odată cu trecerea caravanei prin judeţele ţării, BNR mai are şi alte surprize pentru clienţii seniori. Astfel, prin „Oferta care îţi aduce numai zâmbete" - Pachetul Senior PE+ - clienţii seniori din întreaga ţară pot câştiga 10 premii a câte 5.000 de lei şi 50 de premii a câte 1.000 de lei.

Pentru a intra în competiţia computerizată, clienţii seniori ai BRD trebuie să ceară Pachetul Senior PE+ şi să facă minimum două tranzacţii cu cardul POS, indiferent de valoarea acestora, până la data de 30 noiembrie 2016.

Gratuităţi

Până la sfârşitul lunii noiembrie, BRD oferă servicii gratuite pentru deschidere cont curent standard şi gestiune lunară, emitere card de debit şi administrare anuală, retrageri nelimitate de numerar în lei, de la orice ATM sau POS BRD, interogări nelimitate de sold la bancomatele BRD, serviciile MyBRD:MyBRD Contact, MyBRD SMS şi, la alegere, MyBRD Mobile sau MyBRD Net, două alerte pe lună prin MyBRD SMS pentru sume de peste 500 lei, deschidere cont de economii în lei şi gestiune lunară, plăţi intrabancare în lei, prin Internet şi Mobile Banking, încasări intrabancare, atât în lei, cât şi în valută, şi alimentarea cartelei telefonice la bancomatele BRD.

În plus, se acordă reducere de 20% la comisionul de analiză a dosarului pentru credite, dobândă specială pentru împrumuturi, bonus de 0,10% la dobânda pentru depozitele în lei şi de 0,15% la dobânda pentru conturile de economii în lei şi primă preferenţială la Asigurarea „Confort".

Lasă un comentariu