Alternativă ieftină și eficientă la aglomerația din traficul rutier

Distribuie pe:

La Salonul Auto București & Accesorii, deschis până pe 30 octombrie 2016, la Romaero Băneasa, poate fi admirat și încercat scaunul mobil, o invenție a companiei „Smart Balance", care poate deveni o alternativă ieftină și eficientă de viitor la aglomerația din traficul rutier.

Potrivit Click.ro, scaunul pe roți este mic, se strecoară ușor prin trafic, este confortabil, se conduce cu minimum de efort, consumă puțin, nu poluează și poate fi folosit de toată lumea, indiferent de vârstă sau sex.

„Practic, este un scăunel care se atașează la o placă hoverbord. Te așezi pe el și îi dai bătaie. Ai niște manete din care stabilești direcția. Este foarte ușor de condus. Poate să meargă și un copil cu el. Nu îți trebuie permis și nici abilități speciale.

Vehiculul mobil consumă doar curent și vă poate transporta nu mai puțin de 20 de kilometri, cu o singură încărcare. Suficient cât să faceți naveta la serviciu, chiar și dintr-un capăt al orașului în celălalt.

Scaunul mobil are o autonomie de 20 km sau 4 ore de funcționare și poate atinge o viteză maximă de 17 km/h. Are doi ani garanție, iar prețul lui este 2.000 de lei", au explicat reprezentanții companiei care produce și comercializează scaunele mobile, pentru Click.ro. 

Lasă un comentariu