Szászgáspár Barnabás, antrenor principal BC Mureş: „Cum aţi văzut, a fost un meci de infarct"

Distribuie pe:

BC Mureş - BC Timişoara 82-81. La finalul partidei disputate în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, după victoria obţinută în ultima secundă de mureşeni, antrenorii celor două echipe au declarat următoarele:

„Felicit echipa Mureşului. Am jucat excelent trei sferturi. În ultimul sfert jocul a devenit mult mai echilibrat, am pierdut în mod stupid câteva mingi în momentele foarte importante. Îl felicit pe Polyák László pentru căşi-a asumat riscul la ultima aruncare. Am avut şi noi o aruncare pe final, am încredere în arbitri că au procedat corect. Am pregătit meciul pe Martinic şi Mohammed, Martinic a avut şi astăzi câteva sclipiri, a arătat că este un excelent jucător ofensiv. Jucătorii mei au luptat, dar am avut probleme cu greşelile personale, trei point guarzi cu câte 4 greşeli personale, am încercat să-i menajăm printr-o apărare de zonă. Dar asta e, a decis o singură aruncare", a spus Nenad Mandic, antrenor BC Timişoara.

„Cum aţi văzut a fost un meci de infarct. Venim după o perioadă foarte grea, după un drum lung, după probleme medicale. Asta s-a văzut în prima parte a meciului. Dar spre bucuria noastră jucătorii au intrat în ritm pe parcurs. Timişoara ne-a produs o surpriză neplăcută, cu acest jucător Rambo, care a venit acum o săptămână. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu şi sunt bucuros că echipa a reacţionat şi am putut să revenim. Este un pas foarte important înainte, fiindcă toate problemele din jurul echipei ne-au afectat", a declarat Szászgáspár Barnabás, antrenor principal BC Mureş.

„Felicit ambele echipe, a fost un meci frumos. Sunt foarte fericit pentru Laci Polyák, fiindcă a venit după o perioadă foarte dificilă. A avut o evoluţie foarte bună atât în atac cât şi în apărare. Sper să creştem meci de meci şi să mai aducem multe victorii", a afirmat Trif George, antrenor secund BC Mureş.

 

Lasă un comentariu