Străinii pariază pe România, în timp ce românii pleacă din ţară pentru un trai mai bun!

Distribuie pe:

„Revista Capital a intervievat cinci experţi care au locuit în ţările dezvoltate de pe mai multe continente şi au decis să se stabilească în România, unde au cariere sau afaceri de succes. Toţi susţin acelaşi lucru: că în România mediul de business are un loc pentru toată lumea".

În timp ce statisticile au devenit alarmante arătând că tot mai mulţi români pleacă din ţară să-şi facă un rost în străinătate. Acesta este adevărul! „Din ce în ce tot mai mulţi români pleacă din ţară pentru un trai mai bun. Cu toate acestea şi numărul străinilor care aleg să se stabilească în România creşte de la un an la altul. Ei au văzut în oraşele de la noi o oportunitate, nu doar pentru dezvoltarea business-urilor, ci şi pentru continuarea studiilor sau pentru ocuparea unor locuri de muncă bine plătite. Astfel, nu-i de mirare că cel mai căutat oraşeste Bucureştiul. Datele Inspectoratului General pentru Imigrări arată că la finalul anului trecut aproape 30.000 de cetăţeni străini aveau reglementat dreptul de şedere în Capitală, adică 30% din numărul total al expaţilor din ţară".

Deci, acest fapt este cel mai bun exemplu căşi în România se poate munci şi face afaceri care să asigure un viitor onorabil dacă doreşti să crezi în viitorul tău şi al ţării, precum străinii care pariază pe România.

Lasă un comentariu