REVELION RATAT

Distribuie pe:

Sute de persoane din întreaga ţară, care şi-au rezervat din vreme pachete de Revelion la Complexul President, din Târgu-Mureş, au avut parte de o surpriză foarte neplăcută, când în loc de „Bine aţi venit!" au fost întâmpinaţi cu uşi închise şi refuzul de a fi cazaţi.

Un ordin de executare silită asupra hotelului şi a restaurantului a fost pus în aplicare în 29 decembrie, când executorul judecătoresc a sigilat totul.

„Ieri (joi -n.n.), Judecătoria Târgu-Mureş a dat o hotărâre definitivă şi irevocabilă care anulează titlul executoriu.

Este vorba de o executare silită, pentru predarea acelui imobil proprietarului de drept, Manpel, reprezentat prin lichidatorul judiciar. Avem o executare silită care în prezent este suspendată printr-o hotărâre judecătorească. Procedura suspendării prevede întreruperea oricărei forme de executare silită până la terminarea suspendării", a declarat executorul Radu Olteanu, citat de Radio Târgu-Mureş.

Reprezentanţii complexului, citaţi de ProTv, au declarat: „Fără să fim somaţi, fără să se ţină cont că avem evenimente în derulare, au venit, au pus în aplicare un titlu pe care l-au apreciat ei după bunul lor plac, au dat oamenii care erau cazaţi afară, au pus sechestru pe tot".

Lasă un comentariu