SITUAȚIA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN JUDEȚUL MUREȘ

Distribuie pe:

În funcție de situația vremii și de condițiile din localitatea respectivă conducerea unităților de învățământ pot lua măsuri de suspendare a cursurilor ,,pentru toate nivelurile de învățământ sau doar pentru anumite niveluri", conform adresei I.Ș.J. Mureș, prin care școlile din județul Mureș au fost solicitate să stabilească legături permanente cu autoritatea publică locală, Poliție, ISU, dar și cu InspectoratulȘcolar Județean. Referitor la situația unităților de învățământ din județul Mureș, doamna Camelia Irimia, purtător de cuvânt I.Ș.J. Mureș, a declarat:

,,Menționăm că, în urma adresei transmise la Inspectoratul Școlar Județean Mureș în data de  08.01.2017 de către Ministerul Educației Naționale, unitățile de învățământ care suspendă parțial sau integral cursurile, pe toată durata menținerii atenționării meteorologice, transmit la Inspectoratul Școlar Județean Mureș adrese de informare.

În județul Mureș, până la această oră, situația unităților de învățământ care au suspendat cursurile parțial/integral se prezintă astfel:

Grădinița cu Program Normal Viișoara: cursuri suspendate parțial în perioada 09-11.01.2017 (din cauza frigului).

Grădinița cu Program Normal Sântioana - structură la Grădinițacu Program Normal Viișoara: cursuri suspendate parțial în perioada 09-11.01.2017 (din cauza frigului).

Grădinița cu Program Normal Ormeniș - structură la Grădinița cu Program Normal Viișoara: cursuri suspendate parțial în perioada 09-11.01.2017 (din cauza frigului).

Școala Gimnazială „Romulus Guga" Târgu-Mureș - structura Curcubeu-Valea Rece: cursuri suspendate integral în perioada09-11.01.2017 (se lucrează la sistemul de încălzire).

Școala Gimnazială „Wesselényi Miklós" Ghindari: cursuri suspendate integral ieri, 10.01.2017 (a înghețat conducta de gaz).

Inspectoratul Școlar Județean Mureș  comunică în permanență Ministerului Educației Naționale situațiile transmise de către unitățile de învățământ din județul Mureș".

 

Lasă un comentariu