Promisiune: TICHETE DE VACANȚĂ PENTRU BUGETARI, LA NIVELUL SALARIULUI MINIM!

Distribuie pe:

După ce, în proiectul de buget pe 2017, Guvernul a amânat toate beneficiile suplimentare pentru bugetari până la sfârșitul anului, ministrul Turismului, Mircea Dobre, a declarat, pentru profit.ro, că fiecare bugetar va primi, în jurul datei de 1 iulie, câte un tichet de vacanță de valoarea unui salariu minim pe economie, pe care îl poate folosi oriunde și oricând în țară, până la sfârșitul anului.

„Tichetele de vacanță o să le introducem undeva în jurul datei de 1 iulie 2017. În programul de guvernare, am spus că dăm un tichet la valoarea salariului minim pe economie. Bugetul poate duce acum doar un tichet de vacanță de valoarea salariului minim pe economie pentru fiecare bugetar", a spus ministrul Dobre.

Acesta a amintit că tichetele de vacanță au fost acordate până acum doar în sectorul privat, iar pentru angajații din sistemul public nu au fost prevăzute niciodată în buget. Spre deosebire de alte tipuri de tichete, cum ar fi cele de masă, care sunt tipărite, ministrul Turismului dorește ca cele de vacanță să fie online.

Lasă un comentariu