Unul dintre cei mai mari constructori auto din lume vine în România. Câte locuri noi de muncă va crea Gigantul american General Motors (GM) vine în România

Distribuie pe:

Ziarul Financiar, scrie că, este pentru prima dată când GM vine direct în România.

Gigantul american General Motors (GM), care deține brandul european Opel, va deschide în perioada următoare la București un birou de call-center pentru serviciul OnStar, care permite posesorilor automobilelor echipate cu acest serviciu să apeleze direct un consultant GM.

În prezent pe plan local compania are numai o reprezentanță pentru Opel, iar mașinile vândute sunt importate direct de către dealeri.

General Motors a închiriat 4.000 mp de birouri în clădirea Skanska C din proiectul de birouri Green Court din zona Barbu Văcărescu. Spațiul de birouri ar permite astfel recrutarea a cel puțin 400 de angajați, scrie Ziarul Financiar.

„Putem confirma că echipa noastră Global Connected Customer Experience, care operează în prezent în Luton, Marea Britanie, planifică un al doilea centru Customer Engagement Centre, în București, pentru a sprijini clienții din întreaga Europă care utilizează On­Star", au declarat pentru ZF oficialii General Motors Europa.

OnStar permite atât apeluri de urgență, cât și localizarea mașinii în caz de accident sau furt. Mai mult, consultantul poate oferi date despre mașină, programarea sistemului de navigație sau alte servicii.

Lasă un comentariu