,,Trofeul Carpaților" - competiție de tir cu arcul - Rezultate de excepție pentru Șoimii de Mureș

Distribuie pe:

Finala ,,Trofeului Carpaților", competiție de tir cu arcul, a avut loc la începutul acestei luni, la Salina Praid. Concursul a fost unul de pregătire pentru WIAC 2017 - Campionatul Mondial IFAA Indoor 2017, a cărui organizare este programată în perioada 28 martie - 1 aprilie 2017, la Fundata - Cheile Grădiștei.

Desfășurat în subteran, în condiții speciale, la eveniment au fost prezenți 120 de arcași. Clubul târgumureșean Șoimii de Mureș a obținut locul II din peste 20 de cluburi, participând cu 15 sportivi, care au înregistrat rezultate foarte bune: locul I - Bowhunter Unlimited (BU) - Șerban Răchită; locul I - Freestyle Recurve (FSR) - Andrei Avram; locul I - Bowhunter Recurve (BHR) - Raluca Cerchez; locul I - Bowhunter Recurve (BHR) - Kovács Petra - Juniori; locul I - Freestyle Unlimited (FU) - Bogdan Avram - Copii; locul II - Freestyle Recurve (FSR) - Tudor Băldean - Juniori; locul III - Bowhunter Recurve (BHR) - Bianca Mihai Blaga.

„Trofeul Carpaților" s-a desfășurat în trei locuri, începând cu luna octombrie 2016 la Săliște - Sibiu, continuând în decembrie 2016 la Cheile Grădiștei - Brașov și finalizând cu Praid - Harghita. Competiția cuprinde două probe: prima este Flind, care presupune tragerea de la șase distanțe într-o ordine prestabilită, iar a doua este Target, la care se trage de la distanța de 20 yarzi/18 metri.

Înființat în 2012, Clubul Sportiv „Șoimii de Mureș" a ajuns să aibă în componență 25 de arcași, dintre care 15 participă constant la competiții naționale cu rezultate excepționale. Nivelul performanței în ultimii ani a crescut semnificativ, iar sportivii au reușit să țină pasul, oferind multă pasiune, interes și antrenamente solicitante, aflăm de la Andrei Avram - președinte ASCS Șoimii de Mureș.

Lasă un comentariu