„ROMÂNIA..., TREZEȘTE-TE!"

Zilele acestea sunt pline de discuții despre problemele țării și soluțiile acestora. Aflați în „Războiul Româno-Român" mintea le este parțial întunecată distinșilor noștri „luminați somnambuli parlamentari".

Deși se luptă pentru votul nostru, niciun politician nu răspunde la întrebarea: „CINE CONDUCE ROMÂNIA?". La această întrebare, dar și la altele, a răspuns directorul executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității, Călin Georgescu. Călin Georgescu a elaborat o strategie durabilă pentru România, în 2008, la cererea Guvernului de-atunci, dar proiectul a rămas îngropat.

Invitat la Televiziunea Română, Călin Georgescu a făcut o analiză rece și tăioasă a realității românești de după 1989.  Acesta a spus, printre altele, că România este tratată precum o mină de aur de către alte entități, de unde se extrage minereu până când țara va da faliment. Conform acestuia, falimentul României este o chestiune de timp. „România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. „Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România" , a spus expertul.

Acesta a detaliat subiectul susținând că România este controlată și condusă de străini, care dețin toate pârghiile strategice ale puterii. Călin Georgescu afirmă că în ultimii 27 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs de la Ștefan cel Mare și până în 1989.

„În ultimul ceas, putem avea o vocație. În primul rând este un fenomen global. Ne naștem cu toții din iubire și intrăm într-o mare manipulare, în care nu există democrație, ci doar corectitudine politică. La nivel mondial, menționez că sclavagismul nu a dispărut, ci doar e o altă formă. România a ajuns aici pentru că e într-un haos bine calculat. Trăim într-o formă anti-culturală, s-a pierdut rușinea. Și s-a pierdut rușinea pentru că lichelele și lacheii de serviciu și-au văzut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, după 1989, și au vândut pe mărgele de plastic întreaga țară. România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 27 de ani".

 Au vândut-o cu bună știință, România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și ceea ce este cel mai grav: stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie... NU NE MAI APARȚIN.

Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în dezinteresul României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Și a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere pe vremea când erau miniștri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puțin sufletul românesc și eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa.

În 27 de ani, „România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste 1 TRILION de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 27 de ani", a spus Georgescu în direct la Televiziunea Română.

 Nota Explicativă: Un trilion poate fi exprimat atât ca o mie de miliarde, dar și ca un milion de miliarde, respectiv 1.000.000.000.000.000. (Călin Georgescu -Director ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității).

P.S. Voievodul creștin și martir Sfântul Constantin Brâncoveanu, înainte de a fi ucis cu cei patru copii și sfetnicul Ienachie, le-a dat ultimul îndemn: „Copiii mei, fiți cu curaj! Am pierdut tot ce aveam pe lumea aceasta; să ne mântuim cel puțin SUFLETUL, spălându-ne păcatele în sângele nostru". Perioada comunistă a fost una a unei lupte cu Dumnezeu; era totuși o luptă destul de timidă și... acceptabilă. Pe unele locuri, ea se desfășura mai puternic, dar în genere SUFLETUL creștinului român nu era așa obidit cum este în ultimii 27 de ani. Acum Sufletul din noi, adică Scânteia Dumnezeiască, din fiecare, este atacat din toate părțile și, de multe ori, este bombardat de cei mai mulți neaveniți și care n-au nimic comun cu Știința despre Dumnezeu. Este atacat sufletul românului din fașă, de când este mic, copilului i se pune în mână calculatorul și vede toate nebuniiile și jocurile distructive de suflet. De la grădiniță și primii ani de școală, copiii noștri sunt învățați în spiritul european că atunci când greșeșsc, părinții lor nu mai au voie să folosească „nuiaua" de care face vorbire Sf. Scriptură, li s-a pus la dispoziție chiar un număr de telefon pentru a denunța abuzurile părinților, dar nu și ale lor. La clasele primare și liceeale orele de sexologie și despre Darwin, care încă n-a coborât de pe pereții unor clase, fac ca sufletul elevului să fie în derivă. La Facultate, sufletul, de cele mai multe ori preocupat că nu știe în ce parte să plece, cu atâtea învățături, se rătăcește pe căi lăturalnice sau zări străine de neam și țară.

„1001 CUGETĂRI" vol. XII

 

Lasă un comentariu