Cenaclul Literar „Nicolae Băciuţ" din Brăila

Distribuie pe:

Cenaclul care poartă numele poetului mureşean Nicolae Băciuţ, care se apropie de un deceniu de existenţă, a fost o prezenţă remarcabilă în cadrul Festivalului „Ana Blandiana".

Ei au susţinut două momente literare, montajul „Timp liber - Unde fugim de-acasă", după Marin Sorescu, şi recitalurile de poezie „Clipa anotimpurilor", pe versuri de Emily Dickinson, Ana Blaniana şi Nicolae Băciuţ, şi „Zori de zi, zori de zi", pe versurile aceloraşi poeţi.

Sub genericul „Confesiuni", Cristina Terente, Teodora Mazilu, membrii Cenaclului Literar „Nicolae Băciuţ", din prima generaţie, acum în prag de absolvire a liceului, au evocat anii în care viaţa lor s-a împletit cu viaţa cenaclului, locul pe care acesta l-a avut în formarea lor.

Membrii Cenaclului Literar „Nicolae Băciuţ" din Brăila au fost distinşi cu Diplome „Excelsior", din partea revistei „Vatra veche", iar cei care s-au implicat în activităţile cenaclului şi ale festivalului au fost distinşi de revista „Vatra veche", cu „Diplome de Gratitudine". 

Lasă un comentariu