Depresia se combate diferit în funcție de zodie

Distribuie pe:

Fiecare dintre noi a trecut măcar o dată în viață prin stări de depresie, căutând ajutor la cei din jur și uitând, de cele mai multe ori, că puterea de a vedea „partea plină a paharului" stă în propria ființă.

Astrologica.ro susține că depresia ne atacă diferit în funcție de zodia în care ne-am născut și că tot diferit ar trebui să o combatem. Iată, cum:

Berbec - Berbecii sunt persoane energice și foarte optimiste, ceea ce îi ajută să treacă mai ușor peste perioadele de depresie. Au nevoie de mult sport, dar de un sport dinamic, care îi solicită, cum ar fi artele marțiale, luptele și boxul.

Taur - Taurii nu prea suferă de depresie, poate doar atunci când nu au bani. Chiar și așa, vor face tot posibilul să facă bani pentru a-și liniști stările de panică. Masajul și o dietă gustoasă, dar sănătoasă îi scapă ușor de depresie.

Gemeni - Gemenii scapă de depresie foarte ușor, dar au nevoie de socializare de bună calitate, de culturalizare, de informații noi, de oameni noi, de cărți noi și de plimbări în natură. Persoanele sub acest semn zodiacal sunt genul pe care îl găsești în gașcă pe munte. Poate de aceea sunt rareori depresive.

Rac - Singuraticii Raci au nevoie de persoane dragi, familie și prieteni pe lângă ei în momentele de depresie. Foarte ușor pică Racul în aceste stări, dar se binedispune destul de repede dacă persoanele din jur știu să îl facă să uite de tot și de toate.

Leu - Leii au nevoie să iasă și mai mult în evidență decât de obicei atunci când sunt deprimați. Distracția cu prietenii, răsfățul la spa și multe ieșiri de relaxare, la hoteluri de lux, eventual, sunt cele mai bune scăpări de depresie. Oricum, dacă vezi o persoană care se face remarcată imediat prin atitudinea ostentativă sau prin îmbrăcămintea și accesoriile foarte colorate și zgomotoase, sigur este un Leu deprimat.

Fecioară - Fecioarele simt nevoia să facă o curățenie generală de invidiat la depresie. Când este în depresie, Fecioara este foarte bună la casa omului. Aceasta va simți nevoia să organizeze toate lucrurile din locuință, să aranjeze și să facă o curățenie extraordinară. După o astfel de zi, ea va trona fericită peste spațiul cristalin, cu zâmbetul pe buze reîntors.

Balanța - Balanțele nu prea intră în depresie, poate doar din prea multă oboseală, datorită multelor lucruri în care sunt implicate. Așa că au nevoie de o discuție filosofică, de relaxare în locații de lux, de o carte foarte bună, de un mediu social foarte elevat sau doar de ceva care să le aducă aminte că nu își permit să piardă timpul cu prostii ca depresia.

Scorpion - Nimic nu îi face mai fericiți pe cei din semnul Scorpionului când se află în depresie decât o schimbare de look și o ieșire în oraș cu prietenii dragi. Sportul, în combinație cu socializarea, este perfect.

Săgetător - În perioadele de depresie, o tură pe munte cu prietenii cei mai buni poate scoate orice Săgetător din perioadele negre. Dansul sau activitățile de grup pot fi alte soluții „deștepte" pentru aceștia.

Capricorn - Capricornul este omul muncii, al stresului și al implicării, iar depresia în acest caz se instalează pe un fond de oboseală și prea multe lucruri de făcut. Așadar, vacanțele și odihna sunt cele mai recomandate pentru aceste persoane.

Vărsător - În perioade de depresie, Vărsătorul va face schimbări peste schimbări în casă sau va inventa ceva. Rutina este dușmanul celor aflați sub acest semn zodiacal. Aceștia au nevoie de schimbare permanentă, dar atunci când sunt nevoiți să respecte prea mult timp anumite reguli sau un anumit program intră în depresie. Călătoriile și înscrierea la cursuri noi sau la activități artistice îi pot ajuta să își revină ușor, însă dacă nu este posibil, cel mai probabil, va face mereu schimbări în casă, în grădină, noi invenții în baie sau pe balcon.

Pești - Peștii sunt depresivii zodiacului. Aceștia au nevoie de ajutor specializat, au nevoie de mare atenție și de persoane echilibrate în jur. Psihologii, psihoterapeuții și chiar duhovnicii sunt singurele persoane ce pot ameliora starea lor de depresie și asta pentru că ei au nevoie să vorbească mult despre problemele lor, pentru a se putea elibera de ele.

Lasă un comentariu