Și animalele resimt durerea

Distribuie pe:

Nu numai oamenii resimt durerea, ci și animalele fac asta. O demonstrează un cal ce părea să plângă la înmormântarea stăpânului său.

Wagner de Lima Figueiredo a fost cowboy profesionist pentru opt ani și a apărut în show-uri alături de Sereno, calul său. Au împărțit premii, dar au avut și o relație strânsă de prietenie.

Wagner și-a găsit sfârșitul, la 34 de ani, într-un accident de motocicletă, de Anul Nou. A fost dus la spital, dar a murit din cauza rănilor. Înmormântarea, care a avut loc în Paraiba, nord-estul Brazilei, i-a frânt inima lui Sereno. Familia și prietenii lui Wagner au fost șocați când au văzut cum calul acestuia își apropie capul de sicriu și oftează. Acesta a fost adus la înmormântare de frații lui Wagner, care știau de relația apropiată dintre cei doi. „Acest cal era totul pentru Wagner, așa că era important pentru familie să fie acolo. Îți dădea impresia că știe tot ce s-a întâmplat și vrea să își ia Adio!", a spus Wando, fratele lui Wagner.

„Când am adus sicriul, Sereno părea că plânge, ca și cum ar fi realizat că stăpânul lui îl părăsește. Bătea pământul cu copitele. A fost trist. Dacă nu eram acolo, nu aș fi crezut", a adăugat o apropiată a familiei. „Viața lui Wagner era acest cal. De multe ori, renunța să își cumpere lucruri doar ca să fie sigur că își poate permite mâncarea pentru el. Mulți oameni s-au oferit să-l cumpere, dar el a refuzat întotdeauna", spune Wando, care și-a asumat responsabilitatea îngrijirii calului.

Sursa: Descopera

Lasă un comentariu