Început de an promițător la Școala „Radu Popa" din Sighișoara

Distribuie pe:

La Școala Gimnazială „Radu Popa" din Sighișoara sunt înscriși în jur de 500 de elevi, o parte dintre ei fiind navetiști din localitățile apropiate, unele chiar din județul Sibiu. Cu data de 1 septembrie, unitatea de învățământ are un nou director, în persoana profesoarei de învățământ primar, Iulia - Simona Rațiu. În subordinea instituției sunt cuprinse patru structuri: Grădinița cu program normal nr. 3 Sighișoara, grădinița din Hetiur, Școala primară din Hetiur și Școala din Rora.

Potrivit noii directoare, dintre aceste structuri, pentru școala din Rora și grădinița din Hetiur nu s-au eliberat autorizații sanitare, pe motivul lipsei grupurilor sanitare, utilităților curente, canalizare, instalație de apă. Pe întreaga unitate școlară însă, în mare parte, sunt asigurate cadrele didactice pentru anul școlar 2017-2018. Școala este deficitară privind numărul învățătorilor, în rest, posturile în cadrul disciplinelor școlare sunt ocupate.

Rezultatele obținute de-a lungul anilor de elevii acestei școli sunt meritorii, fapt ce o determină pe doamna directoare să-și pună mari speranțe în reușite viitoare: „Pornim în acest an școlar cu entuziasm, cu dorința ca procesul instructiv - educativ din școala noastră să se desfășoare corespunzător, beneficiarii noștri, atât elevii cât și, indirect, părinții, să fie mulțumiți de calitatea activității pe care o desfășurăm".

Lasă un comentariu