13 SEPTEMBRIE „ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA"

Distribuie pe:

Astăzi, începând cu ora 11,00, în centrul municipiului Sighișoara, la Monumentul Latinității, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea" al județului Mureș, organizează manifestări dedicate ZILEI POMPIERILOR DIN ROMÂNIA. Participanții la aceste activități, între orele 10,00 - 14,00, vor avea ocazia să vadă expoziția de tehnică,; precum și parada militară cu participarea de efective și tehnică.

În calendarul activităților dedicate acestui eveniment, mai figurează:

În perioada 11 - 17 septembrie a.c., între orele 09,00-15,00, la toate subunitățile din județ și sediul inspectoratului se organizează „Ziua Porților Deschise". Toți cei care doresc să facă o incursiune în lumea salvatorilor, sunt invitați să treacă porțile subunităților pentru a vedea exerciții demonstrative, tehnica și echipamentele de intervenție.

În perioada 15 - 17 septembrie a.c., între orele 10,00- 14,00, pe râul Mureș, lângă complexul sportiv Weekend, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea" al județului Mureș desfășoară exerciții de salvare și plimbări cu barca. Toți cei interesați, vor putea vedea echipamentele din dotare și exerciții demonstrative.

Lasă un comentariu