Oful sătenilor din Sărmășel a ajuns în Parlament

Distribuie pe:

Recent, 20 de familii din localitatea Sărmășel au fost încunoștințate de conducerea Sucursalei Romgaz Târgu-Mureș că, în decurs de 30 de zile, vor fi debranșate de la rețeaua de alimentare cu apă a obiectivelor Romgaz, de unde se alimentează de peste 10 ani.

Oamenii au făcut demersuri pentru rebranșare pe lângă Aquaserv, însă li s-a răspuns că avizele și lucrările respective ar putea dura luni de zile și, mai mult, că pe timp de iarnă compania respectivă nu efectuează lucrări.

Ca urmare a unei petiții depuse la Cabinetul Parlamentar de către sătenii îngrijorați, deputatul de Mureș Marius Pașcan a adresat o interpelare ministrului Energiei, Toma-Florin Petcu, solicitându-i să intervină pentru a se găsi o soluție de prelungire a contractului cu cele 20 de familii din Sărmășel, până la primăvară, când beneficiarii vor putea fi preluați de către Compania Aquaserv din Târgu-Mureș.

Petenții își pun mari speranțe în succesul acestei intervenții întrucât riscă, în pragul iernii, să rămână fără apă curentă.

Lasă un comentariu