La Târgu-Mureș, Manifestări dedicate Zilei Armatei Române

Distribuie pe:

În perioada 23 - 25 octombrie, cu prilejul sărbătoririi „Zilei Armatei României - 25 Octombrie", Garnizoana Târgu-Mureș organizează o serie de manifestări pentru sărbătorirea acestui eveniment.

În cadrul acestora, ieri, 23 octombrie, în cadrul proiectului „Ziua Armatei României în școli", militari din cadrul Brigăzii 6 Operații Speciale au participat, împreună cu personal din cadrul Biroului Informare Recrutare Mureș, la activități de promovare a profesiei militare. Acestea au avut loc la Colegiul Economic „Transilvania" și la Școala Gimnazială „Europa" din Târgu-Mureș.

Astăzi, 24 octombrie, începând cu ora 14, la Cercul Militar Târgu-Mureș, se desfășoară simpozionul cu tema „Armata României - tradiții și evoluții actuale".

Miercuri, 25 octombrie, începând cu ora 11, în Piața Victoriei, Garnizoana Târgu- Mureș și Instituția Prefectului - Județul Mureș, cu sprijinul Consiliului Județean Mureș și al Primăriei Municipiului Târgu-Mureș, organizează o ceremonie militară și religioasă, aflăm de la Mr. Colceriu Sergiu-Petru, comandantul Comenduirii Garnizoanei Târgu-Mureș. În memoria ostașilor căzuți pe câmpurile de luptă, vor fi depuse coroane și jerbe de flori la ,,Monumentul Ostașului Român". Ceremonia se va încheia cu defilarea efectivelor din compunerea gărzii de onoare.

 

Lasă un comentariu