INDAGRA 2017 - cel mai mare și important eveniment agricol din România

Distribuie pe:

Pentru a fi performantă, agricultura românească, alături de sectoarele conexe, are nevoie de investiții, de cercetare, de mașini și utilaje de ultimă generație, de tehnici și tehnologii moderne, de semințe și material săditor de calitate. Toate acestea, și multe altele, sunt aduse în atenția fermierilor (și nu numai) în cadrul celei de-a XXII-a ediții a INDAGRA.

În perioada 25 - 29 octombrie, are loc cel mai mare și important eveniment agricol din România, târgul INDAGRA, locul unde se reunesc firme reprezentative din țară și străinătate. Evenimentul este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și se va desfășura atât în interior, cât și pe platformele exterioare.

În aceeași perioadă cu INDAGRA 2017, la Centrul Expozițional Romexpo se derulează alte două acțiuni tematice complementare: INDAGRA FOOD - Târg internațional pentru industria alimentară și EXPO DRINK & WINE - Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Programul de vizitare până în 28 octombrie este între orele 10-18, iar în 29 octombrie, între orele 10-16.

Noi recorduri au fost atinse în ediția precedentă: 515 de companii expozante din 22 de țări, o suprafață expozițională de 32 428 metri pătrați, 64 800 vizitatori, Pavilion Național al Franței, participări de grup din Italia, Olanda, Grecia și Turcia. Gradul de internaționalizare a fost de 32%.

Lasă un comentariu