Apartamente și garsoniere în blocurile A.N.L. pentru tinerii din Sighișoara

Distribuie pe:

La finele săptămânii trecute, Municipiul Sighișoara a acordat repartiții în blocurile A.N.L. nou construite în municipiu.

Primii 62 de tineri sighișoreni cu vârste sub 35 de ani și alte 13 persoane din locuințe evacuate s-au prezentat la sediul instituției pentru a li se repartiza o locuință A.N.L. din blocurile nou construite de pe strada Panseluțelor, respectiv 60 de garsoniere și 40 de apartamente cu două camere. Au avut întâietate persoanele cu probleme de natură medicală și cei din locuințele evacuate, apoi ordinea repartizării s-a făcut în funcție de punctajul dosarului, informează reprezentanții municipalității sighișorene.

Din lista de prioritate aprobată conform deciziei legislativului local privind acordarea locuințelor A.N.L. tinerilor, au primit repartiție pentru garsoniere 23 de persoane, iar pentru apartamente, 22 de persoane.  

Din lista de prioritate privind acordarea de locuințe A.N.L. solicitanților evacuați ale căror locuințe au fost retrocedate, au fost repartizate patru garsoniere și patru apartamente.

Lasă un comentariu