La Târgu-Mureș: Medicină și… dramaturgie!

Distribuie pe:

În perioada 16 - 18 noiembrie, Asociația TopPLUS și Colegiul Medicilor din România, cu sprijinul Centrului Medical TOPMED (director - dr. Adriana Gomotârceanu, doctor în medicină) organizează, la Târgu-Mureș, conferința cu tema: Abordarea multidisciplinară a pacientului cu afecțiuni tumorale, manifestare științifică acreditată cu 15 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Evenimentul - care se va desfășura la Hotel Grand, zilnic, începând cu ora 9 - va debuta joi, 16 noiembrie, cu un curs pre-conferință având ca temă: „Profilul pacientului cu risc cardiovascular înalt, din perspectivă multidisciplinară".

Tot joi, la ora 18.30, în cadrul Galei TOPMED, la Casa de Cultură a Studenților „Mihai Eminescu" din Târgu-Mureș, va avea loc spectacolul de teatru cu piesa de mare succes „Încă nu, dar o să fie…", adaptare după „Not now, darling" , a autorilor britanici Ray Cooney și John Chapman.

În cadrul conferinței vor prezenta comunicări, alături de cadre medicale de înaltă calificare din cadrul TOPMED și UMF Tâgu-Mureș, invitați de marcă de la universități, centre medicale și unități spitalicești din București, Cluj-Napoca, Brașov, Neuily-sur-Marne, Franța.

Centrul Medical TOPMED din Târgu-Mureș a împlinit, anul trecut, 20 de ani de activitate, fiind recunoscut, pe plan local și nu numai, pentru calitatea serviciilor medicale oferite, promptitudine, profesionalism, respect și înțelegere față de pacienți. 

Lasă un comentariu