COMUNICAT DE PRESĂ

Distribuie pe:

Azomureș Târgu-Mureș, cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură, anunță încheierea unui parteneriat cu sportivul Ioan Valeriu Achiriloaie.

Schiorul brașovean este calificat la Jocurile Olimpice de Iarnă, ce se vor desfășura în luna februarie 2018, în Coreea de Sud și va reprezenta România la două probe: coborâre și super G.

Ioan Achiriloaie participă în această perioadă la etape din cadrul Cupei Mondiale de Schi, atât pentru pregătirea participării la Olimpiada de Iarnă 2018, dar și pentru atingerea unui obiectiv personal: clasarea în primii 30 de schiori ai lumii în proba de coborâre.

Despre parteneriatul cu Azomureș, Ioan Achiriloaie spune: „este exact ce caut. Azomureș este un nume mare, cu tradiție în domeniul agricol din România. Când te gândești la o astfel de firmă te gândești la stabilitate și constanță. Este exact ce îmi doresc și eu pentru cariera mea, iar eu îmi propun asta pe termen lung. Sunt foarte încântat de acest parteneriat și sunt convins că vom colabora pentru mult timp de acum înainte".

„Ne-a inspirat foarte mult povestea lui Ioan Achiriloaie și modul în care a știut să își gestioneze pașii până la a-și atinge țintele propuse. E o adevărată performanță să te lupți cu cei mai buni sportivi din lume într-una din cele mai spectaculoase probe ale schiului alpin. Am considerat firesc să susținem un reprezentant al României la Jocurile Olimpice atâta vreme cât rezultatele activității noastre se adresează comunităților locale din România", a declarat Mihai Aniței, director general al Azomureș.

Ioan Achiriloaie a reprezentat România la Olimpiada de Iarnă de la Sochi, din 2014. Sportivul brașovean este legitimat la clubul Corona Brașov.

Detalii despre biografia și activitatea lui Ioan Achiriloaie se pot găsi aici: https://www.aivski.com

Lasă un comentariu