Poșta Română promite distribuirea mai eficientă a abonamentelor de presă!

Distribuie pe:

Ca urmare a primirii mai multor reclamații și sesizări privind distribuția și abonamentele de presă scrisă, marți, 30 ianuarie 2018, reprezentanți ai publicațiilor Evenimentul zilei, Libertatea, Click, Adevărul, Bursa, Cotidianul și Capital au avut o primă întâlnire cu conducerea companiei „Poșta Română", discuțiile concentrându-se pe metodele de îmbunătățire a distribuției de presă scrisă în România, prin intermediul rețelei controlate de această companie.

„Una dintre concluziile întâlnirii este că parteneriatul dintre publicațiile print și Poșta Română poate fi extins și îmbunătățit. Vom urmări împreună reducerea timpilor de distribuție pentru abonamentele de presă, soluționarea problemelor și reclamațiilor sesizate în unele dintre oficiile poștei și, în același timp, vom explora posibilitatea de a comercializa, în rețeaua de oficii disponibile, produse de presă.

Vânzarea de presă în oficiile poștale poate reprezenta un obiectiv pozitiv, în beneficiul reciproc al părților implicate. Părțile au fost de acord că informația din presa scrisă trebuie să ajungă la cât mai mulți cititori.

Poșta Română reprezintă garanția unui suport constant de distribuție prin cea mai extinsă rețea de subunități din țară și cel mai mare număr de angajați de front-office din România", concluzionează „Poșta Română", într-un comunicat de presă.

Lasă un comentariu