DIALOG CU ARTISTUL DUCU BERTZI, ÎN AVANPREMIERĂ

Distribuie pe:

- Domnule Ducu Bertzi, ne bucurăm să vă reîntâlnim la Târgu-Mureș. Vă așteptăm cu plăcere și interes concertul din 2 martie, când am înțeles că veți cânta într-o formulă nouă!

- Îmi place Târgu-Mureș, întotdeauna m-am simțit foarte bine, indiferent unde am cântat, la Teatru, la Palat sau în cluburi. Atmosfera a fost caldă, foarte prietenoasă cu mine. Am simțit că publicul mă iubește și am cântat cu drag, cu chef!

- A trecut ceva timp de la ultima Dumneavoastră prezență pe scenele mureșene…

- Nu am mai fost în ultimii ani, deși mi-am dorit, deși trec tot timpul pe aici când merg acasă, la Sighet. Sunt 5 sau 6 ani de când nu am mai fost prezent cu un concert. Bine că e acum, de Mărțișor, și, cu ocazia asta, voi împărți câte un mărțisor - Floare de colț - fiecărei doamne, domnișoare prezente!

- Totuși, la Sighișoara ați mai concertat între timp…

- Da, la Sighișoara merg mult mai des, este orașul meu de suflet! Muzica mea e pentru

cei care simt că trăiesc, că iubesc. Fără iubire, viața ne-ar fi mai săracă.

- La Centrul Cultural „Mihai Eminescu" din Târgu-Mureș veți cânta într-o formulă nouă, așadar!

- Formula de concert este cea mai completă în ceea ce privește exprimarea mea muzicală. Am lângă mine oameni deosebiți, care mă înțeleg perfect și care mă ajută, indiferent de starea mea de spirit. Mi-e drag să cânt cu ei și mă bucur că pot veni la Târgu-Mureș în formulă completă. Sunt convins că va fi o întâlnire frumoasă, caldă, de suflet!

- Vă așteptăm cu drag!

Lasă un comentariu